Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinne ruceni za 13 tisic?

Od: kraval odpovědí: 15 změna:

Dal jsem si do rixa srovnani pojistek, a nejlevnejsi tam byla za 13 tisic. Je to vubec mozne? Vsude slysim ze se plati 3-6

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Poraďte se s pojišťovacím makléřem a nechte tyhle nesmysly. Malkléř vám poradí, vše vysvětlí a udělá pojistku "na míru". Není nad to, když si můžete v klidu o tom popovídat.

ladis*

O čem si chcete povídat, z POV nikdy nic nedostanet a potřebujete jen nejlevnější pojistku...

když si půjdete popovídat, někdo toho makléře také musí zaplatit žejo. Doporučuji nejprve adresniu nabídku srovnávačů a pak s tou nejlepší zkusit ještě makléře, ale pochybuji...

zřejmě je tazateli 18 let a pojištovny dost podraźili mladým, cesta je si jako první rok pořídit něco s objemem 1.0 to rozhodně nebude stát 13 tisíc!

Makléře platí pojišťovna. A to vždy - i když si to jakoby "sám" sjedná přes rixo nebo kýho čerta, vždy je makléř zaplacený. Ne sice nějak extra, ale je zaplacen za sjednání smlouvy a poradenství k ní.

Samozřejmě se dá leccos vymyslet, konkrétně proti RIXO jsem to jednomu klientovi bez bonusů udělal výrazně lépe.

O potřebě té nejlevnější pojistky bych si dovolil pochybovat, k POV se váží další velmi důležitá připojištění která výrazně ušetří mou kapsu jako pojištěného. A limit vyšší než zákonných 35/35 - mám příklad pocházející ode autoservisáků, ne tedy od pojišťoven, jak starý pán s fáčkem cestou na pole udělal škodu za 40 melounů. Co je nad limit jde automaticky za viníkem...

Makléř mi poradil k mé spokojenosti. Řekl jsem mu mojí představu (mám povinné ručení i havarijko dohromady). Vybral asi čtyři pojišťovny a pak jsme to probrali podrobněji. Nakonec jsem si vybral jednu a jsem spokojen (mimochodem, byla jediná, která měla pevnou sumu na spoluúčast, ostatní měly procenta). Bylo to před čtyřmi roky a nové auto.

ladis*

Ferax, bavime se o POV a ne havarku...

@all: vyzkouset

Top pojištění

e-pojištění

klik pojištění

rixo
a pak, at se makler ukaze co umi. Sance je tak 10%, ze nabidne neco levnejsiho... jde o to, ze kazda pojistovna to ma jinak a t9 plati i pro nemovitost i pro POV... Nedavno jsem treba nemovitost, kde vsichni byli drazsi treba 3 nasobne, pojistil u kooperativy, ktera nelimitovala povodnovounzonu, protoze mela pravidlo, ze pokud je byt 3 m nad terenem, tak se prirazka neuplatni...

jako studujte si rucne 15 pojistoven a hledejte anomalie

Povinné ručení, v mém případě, z té celkové sumy, dělá 2250Kč + 402Kč na všechna okna. Vozidlo obsah 1,4.

Ladis: to o té Koop napříkald je pojišťovákům známé, pokud je to vyšší PZ tak že stačí když je byt v patře. Stejně jako donedávna ČSOB nezkoumala zonu ale stačilo jí prohlášení (už to neplatí).

A nezapomeň, že RIXO, Klia a všichni ostatní klikači jsou také makléři.

hodnocení

1x
A jak máme vědět, s jakými parametry (osobními) a pro jaké auto jste to hledal?
Zřejmě to nebude pro Fabii 1.0 a zkušeného řidiče bez nehod, že?
kraval
hodnocení

je to pro 20 let starou rachotinu o vykonu 50kw a ridicovo prvni auto.

Pak bude asi problém v tom "řidičovo první auto".
Jinak se za nižší částku než uvádíte dá pojistit nový Peugeot 3008 a to havarijní i povinné.

joudic*
hodnocení

1x
to je dost, ma 18 teprv? zkuste i jine, top-pojisteni a jeste jeden podobny nazev atd, je to otrava vyplnovat vsude ale i tak, jako kontaktni telefon tam dejde vzdycky ten jejich *vtip* at vas neotravujou... respektive nektere maji smlouvy s vice pojistovnama nebo odlisnyma

hodnocení

1x

Před pár roky jsem si pohrával s tím,že bych té bodě pořídil Xa 3,0i V6-tak jsem zkusil jeden srovnávač-já PR za necelé 4000kč (ČSOB-mám tam vícero věcí!),syn by to měl za 16 000 u nejdražší (Alianz)další potom kolem deseti tisíc!

Takže ano může to být normální,záleží na Vašem věku, počtu obyvatel,výkonu motoru či kubaturře ,nehodovost=bezeškodním průběh...

daniela1
hodnocení

0x

Ano, možné to je. I když se tady v minulosti objevil jeden, který si říká @normalguy a má jiný názor. ;)

poradte.cz/...

A předchozí diskuse poradte.cz/...

jurajjuraj*
hodnocení

0x

problem bude v tom ze to bude pojistovat nejaky mladas ktery nema bonusy, co mam pojistene auta tak u vsech mam i havarijko, nejlevnejsi me vychazi na 3400,- a nejdrazsi na 9500,- ale to je 2 roky stare , cena cca 700 tisic. To za 3400,- je z roku 2003 a je to vc. havarijka

Pořád může použít nabídku jedné pojišťovny, která mu zapůjčí 36 měsíců bonusu za závazek že nebude bourat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]