Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dohady o výši povinného ručení s experty na Poraďte.cz

Od: normalguy odpovědí: 12 změna:
Zdravíčko, hledám lidi, kteří mě tady označili za provokatéra a lhare, když jsem odpovídal kdysi na něčí otázku kolem výši povinného ručeni pro nového řidiče.
Ano, stále si myslím, že chtít po někom 20 000 je podle mě zlodějna nejvyšší, já začínal u Allianz za 5600 v 23 letech. Po zdražení, které nedokázali vysvětlit jsem přešel k ČSOB. Tam jsem měl 3800. Asi po 2 letech ježdění. Pojištění standart. Nyní mám pojištění premiant za 3600. Ano opět se mi povedlo snížit cenu, jako každý rok. Protože proč? Nejsem líny a zavolal jsem pojistovakovi, že bych to rád zase snížil. A ono o 6 stovek. To jsem si ani ne zasloužil.. No budiž. Ale o co mi jde? Jd emi o to, že tu nějaký pan chytrý s kalkulačku vypočítal, že to není možné a že jsem lhář. Ok. Přikládám soubory s výpisem co mi dnes poslali.
Závěrem, právě díky lidem, kteří jak ovce platí nesmysly, tak nám, co se to nelíbí to mohou zlevnit. Děkuji za pochopení. Já chápu, že prcoridici nedají 4 000, ale taky ne 20000! Máte na výběr, Kdyz vám nabídnou takový nesmysl, tak prostě jdete jinam. Nevím co více poradit. Hezký den. Richard 29 let.

Dohady o výši povinného ručení s experty na Poraďte.cz
Dohady o výši povinného ručení s experty na Poraďte.cz #2
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

normalguy
hodnocení

Auto mám vw golf 4 variant, R 2000, 66kw, 1.9 tdi
Omlouvám se za pravopis, píšu z mobilu a nechce se mi to opravovat.

mate59
hodnocení

0x

PR jsem měl u Direct pojišťovny a došlo mi nové,podražené.Psali,prý se vše zdražilo.Tak jsem ho vypověděl a znova u nich uzavřel nanovo,ještě levnější jak to loni.Platím teď 1811 Kč.

Jsem na tom podobně, jedu už třetí kolo *smich*.

normalguy
hodnocení

Jojo, také jsem to slyšel. Je to prostě bordel :) šikovný člověk si to opravdu dokáže vybehat.. Já to paradoxně nejsem. Ale ta vaše cena.. To Teda zírám i já

hodnocení

0x

Jak je stará ta debata, o které píšete?

daniela1
normalguy
hodnocení

Paní Daniela ji našla, už mě zase tepe :)

daniela1
hodnocení

0x

S provokatérem to budu asi já, "pan chytrý s kalkulačkou"asi @feka.

poradte.cz/...

Můj názor se nezměnil a pokud dobře čtu, předtím jsme nepsali o řidičích, kterým je 29 a pojistku už mají uzavřenou 6 let, ale o prvním pojištění v 18-20 letech. A věk i částky od @normalguy se nějak postupem času mění, v září to bylo "Když jsem začínal tak mi předražené Allianz dala za 6 600 Kč, to mi bylo těch 21 asi" , dneska "já začínal u Allianz za 5600 v 23 letech"- ale tak uznávám, že chyba se může stát, nikdo není neomylný. V těch screenech vlastně nic zajímavého není, nějaký způsob snížení pojistky vlastně taky ne, je rozdíl nezdražit prodlouženou smlouvu o 1000 nebo slevit 10 000 při uzavírání nové.

Jak jsem psala v září -

Výpočty, které poslal @feka, přibližně sedí a jsem si téměř jistá, že by se ve kterékoliv pojišťovně velice dobře pobavili, až by sotva dvacetiletý s prvním autem dělal ramena, že chce slevit +/- 80 % (podle pojišťovny), jinak půjde jinam. Sice je to tržní nabídka a poptávka, ale 25 a 5 se asi těžko setkají. Plné ceny, které vylezou z kalkulačky, asi nikdo neplatí, pravda, když už za sjednání online může být automaticky 20% sleva.

Já vím svoje, protože jsem se o pojištění letos v březnu zajímala a už i vím, kolik ta pojistka uzavřená v březnu nakonec je, nejen @feka mi moje postřehy částečně potvrdil.

normalguy
hodnocení

Však já vám to neberu, jen tak dál. Šlo mi jen o to, že lžu. Ok, věk byl 23 a první částku si právě úplně nevzpomínám. 5600 až 6600. To pardon. Na věci to nic nemění. S kalkulačkou si prcujte jak chcete, chtěl jsem vám jen říct, že to dávaj podle "ksichtu" a že se nemusíte spokojit s prvním výpočtem.
normalguy
hodnocení

A kolik mu to Teda vypocitali?
Já sem nebudu nahrávat historii výpisu, jenom, kdybyste hodně chtěla. :)
jm
Přečtěte si po sobě, "tazateli", roky pojistníka. Rozdíl 2 roky můžou být opravdu podle statistik zásadní pro výpočet pojistného. Také rozdíl města, kubatury,... To vše může znásobit malus.
Já osobně mám zatím 20 let bonusů, vesnice, slevy za množstevní pojištění ... Proto mám levnější než vy.
Váš dotaz mi připadá jako pokus o napadení rádců s určitou arogancí, jak dokážete být chytrý oproti jiným.
normalguy
hodnocení

Nene nesnažím, věřte mi. Píšu jenom svoji zkušenost. Nerozumím tomu jako vy. Právě že já jsem to po 2 letwch řešil a bylo mi řečeno, že žádný bonusy nemám, tak nevím. Jen jsem se snažil říct, že to není jen o tabulkách..
No nic, žádám pana admina o uzavření otázky.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]