Nejste přihlášen/a.
PR jsem měl u Direct pojišťovny a došlo mi nové,podražené.Psali,prý se vše zdražilo.Tak jsem ho vypověděl a znova u nich uzavřel nanovo,ještě levnější jak to loni.Platím teď 1811 Kč.
S provokatérem to budu asi já, "pan chytrý s kalkulačkou"asi @feka.
Můj názor se nezměnil a pokud dobře čtu, předtím jsme nepsali o řidičích, kterým je 29 a pojistku už mají uzavřenou 6 let, ale o prvním pojištění v 18-20 letech. A věk i částky od @normalguy se nějak postupem času mění, v září to bylo "Když jsem začínal tak mi předražené Allianz dala za 6 600 Kč, to mi bylo těch 21 asi" , dneska "já začínal u Allianz za 5600 v 23 letech"- ale tak uznávám, že chyba se může stát, nikdo není neomylný. V těch screenech vlastně nic zajímavého není, nějaký způsob snížení pojistky vlastně taky ne, je rozdíl nezdražit prodlouženou smlouvu o 1000 nebo slevit 10 000 při uzavírání nové.
Jak jsem psala v září -
Výpočty, které poslal @feka, přibližně sedí a jsem si téměř jistá, že by se ve kterékoliv pojišťovně velice dobře pobavili, až by sotva dvacetiletý s prvním autem dělal ramena, že chce slevit +/- 80 % (podle pojišťovny), jinak půjde jinam. Sice je to tržní nabídka a poptávka, ale 25 a 5 se asi těžko setkají. Plné ceny, které vylezou z kalkulačky, asi nikdo neplatí, pravda, když už za sjednání online může být automaticky 20% sleva.
Já vím svoje, protože jsem se o pojištění letos v březnu zajímala a už i vím, kolik ta pojistka uzavřená v březnu nakonec je, nejen @feka mi moje postřehy částečně potvrdil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.