Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dnes poslat ALU kola?

Od: hugi odpovědí: 14 změna:

Ahojte,

máte nyní zkušenosti jak poslat někomu ALU kola? Kde se to nejlépe vyplatí?

Díky za tipy

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

PPL, GLS ( dopravci Fedex, TNT, DHL, UPS, GLS a Cargo Partner)...připravíte, vyzvednou, dodají...

doplněno 10.03.21 12:23:

a ještě první odkaz ... PPL; využívám často obě společnosti...jak dodávky tak i zásílám

hodnocení

0x

Já je neposílal-nechal jsem zájemce pro ně dojet.Když jsem je kupoval, tak jsem si pro ně také dojel.Vůbec bych se nenamáhla posílat poštou,ppl dhl,...

k2

To je rada jak noha...

K2 - místo špatné kritiky dejte svoji DOBROU radu! Tu Nemáte?

k2

Chcete DOBROU radu? Neodpovidejte na otazku, kdyz nemate vubec nic k veci. Odpovedet na kazdou otazku, ci se zapojit do jakekoliv diskuze neni povinnost. Druha rada je, mene pouzivat vykricnik. Na nekoho kricet neni slusne.

Nevím kdo je zde blbec-já dal radu - NEPOSÍLAT, ať si kupec přijede . Co jste poradil Vy?Kulové!Jen hloupý příspěvek. Když neumíte nic jiného ,tak raději noc nepište!

k2

Dulezite je, ze Vy ocividne vite vse. Otazka znela, jak POSLAT kola, nikoliv jak je neposilat.

P.S.: Zase na me kricite, je to nevychovane pouzivat misto tecek vykricniky.

Stále čekám na Vaši radu, jak ty kola poslat protože stále jen rejpáte a rejpáte. Jak ta svině.Zřejmě nechápete čtený text? nebo neumíte normálně uvažovat? No nic mějte se hezky.

k2

Dulezite je, ze Vy umite normalne uvazovat. To o nepochopeni cteneho textu opravdu nechapu. Text mi nikdo nepredcita, cist uz umim a s pochopenim textu psaneho problem nemam. Rypani me bavi.

P.S.: Kvituji odbourani vykricniku z Vasi strany.

Jestliže se člověk hádá s blbcem víc jak půl minuty, hádají se už dva blbci.

Diesle, neřeš ho. K2 to má jako hobby :-D.

hugi
hodnocení

Dík moc za radu!

Udělám si výlet a pojedu 450 km pro kola!

netroll pořád poradnu. Už je to trapné. Nebo snad chceš, abychom ti ta kola odvezli na vlastní náklady?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]