Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doprava 4 ks pneu?

Od: thedoctor odpovědí: 12 změna:

Přes kterou službu mě vyjde doprava 4 kusů pneumatik na auto nejlevněji? Díky. Adam

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

3x
Nemám chuť to přezouvat sám, nemám na to stroj. Zajedu do servisu, tam to mám na kus o stovku dražší, což je to poštovné. Staré tam nechám. Nemusím s nimi do ekodvoru ani je házet do škarpy u silnice.

asd1
hodnocení

2x

Vozík za kolo a dovézt osobně *smich*

hodnocení

1x

Nedávno mi dovezli 4 pneu z e-shopu službou PPL za zhruba 360 Kč.

hodnocení

1x
Pokud je to z eshopu, tak záleží spíše na něm, jakou nastaví taxu. Někde bude guma levná, ale drahé poštovné, jinde naopak. No a někde bude drahé obojí :) Jinak nejlíp většinou vychází zásilkovna, ale nevím, jestli vozí i pneu.

hodnocení

0x

PPL,Toptrans, svépomocí.

Záleží na vzdálenosti.

asd1

Vůbec nepíše odkud kam - jestli je kupuje nebo někam bude posílat...

Taky DPD, DHL, pošta.. Stačí projít ceníky.,..

Pošta bude brutálně drahá na 4ks pneu.

asd1

To souhlas.. To víš, když to vozí dva týdny tak to něco stojí *smich*

to vozí po jedné *smich*

hodnocení

0x

V Brně máme eshop s možností osobního odběru. Takže i když za to něco chtějí, vyjde mne to levněji než jinde kde ale platím PPL. Všdy cenu pneumatiky uvažuju včetně dopravy.

hodnocení

0x

Koupil jsem 4 ks pneu -poštové bylo 0kč a balné horentní suma- 36kč!jestli to bylo v ceně pneušek? Nevím ale všude tyto stáli o 50-cca200kč/ks více.!

joudic*
hodnocení

0x
bohuzel posta, posila se to po dvou myslim, eshop to posle normalne za nejakou podobnou cenu, pokud posilate vy, tak postou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]