Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bodový systém..

Od: slunicko1979* odpovědí: 1 změna:

Hezký večer..tak jsem četla jeden obsáhlý článek o BODOVÉM SYSTÉMU ..a chce se mi brečet nad našema zákonama ...Dodnes jsem si myslela,že mám dole jen 2 body (jsem jela malinko rychleji než jsem měla ) a po přečtení tohoto článku si říkám jestli mi nevemou zítra rovnou řidičák.. .. Tady je odkaz na ten článek a doporučuju si ho přečíst bodovy-system.blog.cz/... Jinak o co mi příjmo jde...Dnes jsem jela večer na nákupa a z boku blesk..zřejmě policejní foto..nejela jsem 50km/hod ,ale asi 60km/hod.. :( .Krom toho jsem řídila auto svého manžela...Jaký bude teď postup? Ty body za mě ztratí manža..? To mi zrovna nepoděkuje :(...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Podívej se TADY a dobře si projdi odkazy v odpovědích.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]