Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
prosím Vás, nikdy jsem to neměl vytažený. (ukradený). Ale kde jsou proboha nějaké audio kabely do rádia? To nějak zastupuje ta kostka nebo jak to je, prosím? To mi nějak vytrhli? Předpokládám, že ten druhý konektor je anténa. A ještě se chci zeptat, co to je za konektor v tom kroužku na druhé fotce? To patří taky do té zásuvky?
Děkuji mnohokrát. Tato poradna je úžasná. :D
Ten žlutý jednopinový konektor na druhé fotografii je propojovací kabel od klimatizace, Mají ho ve svazku úplně všechny Felicie.
Druhý konec vede k motorovému svazku pod kapotou, kde jsou dva konektory na nádobce s aktivním uhlím u řídící jednotky motoru pod kapotou.
Je potřeba motorový svazek, který má v sobě i svazek klimy s relátky a v interiéru na ten jdnopin patří konektor na panelu ovládání topení s tlačítky klima a cirkulační okruh.
Tímto vodičem dojde k ukostření a ECU motoru pozná, že běží klima a mimo jiné zvedne i volnoběh.
...
Rádio svazek na první fotce jsou dva ISO konektory A a B. Tam, kde jsou všechny piny (8 drátů) jsou repráky 4ks.
Ten částečně zapojení 5ti dráty má pouze kontakt 30, 31, podsvícení a vyvedený černý drátek na anpájení antény přes mléčně bílý fastonek konektor 2,8mm.
Možná budeš potřebovat dotáhnout 15ku od klíčku, dle rádia. Nebo jsou rádia, kterým je to jedno a stačí jim 30.
...
30 napětí od baterky stále
31 kostry mínusy
Podsvit - napětí při zapnutých obrysových světlech
Napájení antény - pro předzesilovač v kopytku antény na střeše (je tam elektronika na kini desce předzesilovače signálu).
30 červený rudý plus od baterky
31 hnědé mínusy
Podsvit žlutý plus při obrysových světlech
Napájení antény černý plus po zapnutí rádia 12V přímo z rádia pro napáječ antény, proto vede podél koaxiálního kabelu antény.
Zde máš můj kompletní popis svazku ve Feldách
Bíle a hnědé konekotry jsou u nohou spolujezdce a řidiče u pantů dveří, kde pokračují dále do dveří nebo do prahu a zadních prostor kufru (kombíci).
Bílé jsou přední a hnědé zadní.
Ta červená drátová propojka spojuje 15 a 20 svorku a dělá z nich pouze 30. Takže origo rádia nereagují na povel klíčku.
Origo rádia jsou Blaupunkty a Grundigy ve Feldách a ty to nevyžadovali.
...
Co nebudeš vědět, tak se mě tu přímo ptej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.