Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer chtěl bych si nechat poradit. Mám auto škoda felicie r.v. 2000. Potřeboval bych sehnat autorádio které by pasovalo. Požadavky mam na USB a pokud by bylo i CD ale být nemusí. Nejlepší by také byla barva podsvícení modrá aby ladila ale důležité to také není. Děkuji za veškeré rady..
Kup si nějaký Blaupunkt nebo Sony na ahifi.cz nebo zde:
Jiné bych ani nekupoval. Buď blbnou ty sundávací tatranky a nebo to vybíjí baterku (třeba Sencor je největší shit na vybíjení baterky v klidu).
Pokud máš origo svazek, tak je 15ka a 30cítka společná jako 30cítka. Tedy napětí baterky a napětí po klíčku je stejný drát. Takže origo je ve Feldách Blaupunktík, který to tak měl.
Pokud nebazíruješ na USB, tak budeš spokojený s rádii origo Škoda Symphony. Jsou to Grunigy a umí se i samy vypnout po hodině a půl, když je zapomeneš zapnuté (bazos.cz).
Bluetooth, handsfree,usb
Svazek rádia, pokud není, lze snadno vymontovat s nějaké Feldy (ideálně s centrálem nebo GLX verze, kde je jistota, že bude) nebo je občas na bazoši či vyrobit dle origo zapojení. Vždy je plný a podporuje 4 reproduktory.
Pozn.: Konektory v pojistkovce se odjišťují společnou páčkou, která odjistí závorkou všechny konektory naráz. Nezapomenout opět zajistit.
Na aukru jsem synovi koupil dle jeho výběru za asi pětibábu (místo za asi 3000) i s poštovným AR s mp3-usb a sd karta (nevím jestli i s dalšíni vstupy).myslel jsem že to bude chřestítko-hraje stejně dobřě jako mé staré AR s CD.mp3 od "pionýra".
1) Opravdu je dobré aby to bylo značkové, z vlastní (trpké) zkušenosti vím že ty levné dokáží za týden vycucat baterku.
2) Pokud to má vstup nejen USB, ale i SD karty, tak ověřit zda fungují i karty >2G ! U spousty levnějších fungují pouze do kapacity 2G, tuto informace se nikde nedočtee, nutno vyzkoušet.
3) Projdi se obchoďáky a podívej co tam mají. Ale mnohem lepší je podívat a zeptat se u odborníků - autoelektrikářů a firem které autorádia do aut montují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.