Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké autorádio

Od: vojtech odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer chtěl bych si nechat poradit. Mám auto škoda felicie r.v. 2000. Potřeboval bych sehnat autorádio které by pasovalo. Požadavky mam na USB a pokud by bylo i CD ale být nemusí. Nejlepší by také byla barva podsvícení modrá aby ladila ale důležité to také není. Děkuji za veškeré rady..

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Rádia sou unifikovaný tak si náký vyber a namontuj
Např toto mall.cz/...

berger*
hodnocení

1x

To se snad ani neshání,ale prostě kupuje,ne? Já měl ve feldě toto - PIONEER DEH-P5100UB, šel jsem do planea,koukl,koupil,namontoval...

hodnocení

1x

Kup si nějaký Blaupunkt nebo Sony na ahifi.cz nebo zde:

tsbohemia.cz/...

Jiné bych ani nekupoval. Buď blbnou ty sundávací tatranky a nebo to vybíjí baterku (třeba Sencor je největší shit na vybíjení baterky v klidu).

Pokud máš origo svazek, tak je 15ka a 30cítka společná jako 30cítka. Tedy napětí baterky a napětí po klíčku je stejný drát. Takže origo je ve Feldách Blaupunktík, který to tak měl.

Pokud nebazíruješ na USB, tak budeš spokojený s rádii origo Škoda Symphony. Jsou to Grunigy a umí se i samy vypnout po hodině a půl, když je zapomeneš zapnuté (bazos.cz).

doplněno 02.12.19 03:37:

doplněno 02.12.19 03:38:

Bluetooth, handsfree,usb

doplněno 02.12.19 04:18:

Svazek rádia, pokud není, lze snadno vymontovat s nějaké Feldy (ideálně s centrálem nebo GLX verze, kde je jistota, že bude) nebo je občas na bazoši či vyrobit dle origo zapojení. Vždy je plný a podporuje 4 reproduktory.

Pozn.: Konektory v pojistkovce se odjišťují společnou páčkou, která odjistí závorkou všechny konektory naráz. Nezapomenout opět zajistit.

Jaké autorádio
Jaké autorádio #2
Jaké autorádio #3

Černý velký ISO do radia, zelený malý do pojistkovky, bílé malé přední repro, hnědé malé zadní repro.

Žlutý vodič podsvícení, červený vodič svorka 30 +, hnědý vodič kostra -.

hodnocení

0x

Na aukru jsem synovi koupil dle jeho výběru za asi pětibábu (místo za asi 3000) i s poštovným AR s mp3-usb a sd karta (nevím jestli i s dalšíni vstupy).myslel jsem že to bude chřestítko-hraje stejně dobřě jako mé staré AR s CD.mp3 od "pionýra".

Jinak co bych vyžadoval je,že po zapnutí musí pokračovat ke bylo vypnuto- při pouštění hudby z cd,flash disku nebo sd karty.Dvě plonková AR co mám toto neumí..jen ty dvě co máme v autech

.

hodnocení

0x

Pasovat bude každé 1 DIN rádio. A pokud nebudete měnit i repro, stačí vzít to nejlevnější.

xenofob
hodnocení

0x

nejlevnejsi kenwood s usb bez cedecka

hodnocení

0x

1) Opravdu je dobré aby to bylo značkové, z vlastní (trpké) zkušenosti vím že ty levné dokáží za týden vycucat baterku.

2) Pokud to má vstup nejen USB, ale i SD karty, tak ověřit zda fungují i karty >2G ! U spousty levnějších fungují pouze do kapacity 2G, tuto informace se nikde nedočtee, nutno vyzkoušet.

3) Projdi se obchoďáky a podívej co tam mají. Ale mnohem lepší je podívat a zeptat se u odborníků - autoelektrikářů a firem které autorádia do aut montují.

gumid

Někdy napíšou SDHC (high capacity nad 2GB)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]