Nejste přihlášen/a.
automrazik.cz/...
a koukám, že se tam píše krytka pro zadní náboj.
Já potřebuji krytku pro přední náboje, protože vzadu už krytky mám.
Vpředu je jiný rozměr krytky?
poradte.cz/...
ale není mi jasné zda krytka zadního náboje bude pasovat i dopředu. Já chci zakrýt i ten šroub, protože se tam usazuje nečistota.
0x
Můžete si do těch kol sehnat středové krytky a zakrýt to tak.
Plastová krytka disku s logem mi přeci nezakryje ložisko a vazelínu. Nebo ano?
Máte s tím někdo zkušenosti? To je lépe vědět než Alu disky koupím.
Vzadu ta krytka samozřejmě musí zůstat, tam je dost důležitá. A pokud je disk vhodný na Felicii, tak krytka určitě překážet nebude.
Vy si chcete navíc zakrýt i přední, ale na to se krytka nikdy originálně nedávala, protože není důvod. Funkčně tam potřeba není a esteticky ji zakrývaly originální plastové krytky plechových disků. Tam jsem to myslel tak, ať to necháte tak jak je a "zakryjete" to jen středovou krytkou v alu disku.
On je problém s tím, že ta krytka náboje Felicie je moc vypouklá směrem ven. Podle mne zbytečně. Měl jsem s tím problém už když jsem loni kupoval plastové poklice, ne všechny kvůli té krytce tam pasovaly.
Třeba Octavia a fabia mají krytku náboje plochou jako víčko od zavařovací sklenice. Ta by tam nevyčnívala. Ví někdo kolik je průměr krytky náboje u fabie a Octavie? Jestli by tam pasovala?
0x
Já jsem to u Felicie vyřešil tak, že jsem v obchodě koupil plastové záslepky na trubku (jestli si dobře pamatuju tak průměr 48mm).
Ty plastové krytky jsem tam narazil a ničemu tam nepřekážeji. Ale protože přední náprava dostává na hrbatých silnicích zabrat, tak se plastové krytky časem otlučou, uvolní a vypadávají z náboje kola.
Ale tato korunová položka se dá občas vyměnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.