Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia - Krytka náboje

Od: tesnost* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, řeším na své Felicii kola, a zajímalo by mě jestli takové ty "misky", které zakrývají nejspíše náboj se prodávají i na přední kola. Na prvním obrázku vidíte, které misky mám na mysli (zadní kola) a na druhém obrázku vidíte, kam bych ty misky potřeboval dokoupit (přední kola). Díky

Felicia - Krytka náboje
Felicia - Krytka náboje #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

3x

V originále ve předu misky nejsou, nejsou tam potřeba, protože tam je jen matice která drží kloub poloosy, matice i kloub se otáčí spolu s nábojem. Vzadu je pevný čep k nápravně a v bubnu jsou 2 ložiska, čep stojí, buben se točí a mezi tim je v ložiskách vazelína, proto tam musí být miska, aby se jednak vazelína udržela v prostoru kde je jí potřeba a aby se tam nedostávalo nečistot. Ten kryt jak je na fotce je dobrý, drží pery na šroubech a možná by i podržel špatně dotažený šroub před vytočenim samovůlí.

hodnocení

2x

Nevím, nemám tam taky nic. Když jsem feldu koupil, taky jsem se těch krytek domáhal, poněvadž to vypadá jak kdyby je někdo ukrad, ale nedopátral jsem se. Nakonec jsme koupili tohle a byl klid.

doplněno 17.12.15 09:51:

Koupil jsem na vrakáči za pár šušní (mám trochu jiný, černý - k černejm diskům). Jinak, co se týká nabídky, tak snad si něco vybereš tady.

Tu, co je na obrázku, můj vyzkoušený dodavatel dílů nemá. Má jen podobnou a v omezeném množství.

Felicia - Krytka náboje #3
tesnost*
hodnocení

Kolik tě to stálo ta krytka? máš odkaz?

fik
hodnocení

2x

Ty jo ani nevím jestli tam nějaký mají být,snad jsem ještě neviděl feldu která by to měla,taky je nemám,nemám teda plecháče ale elektrony,takže to není vidět ale myslím že ani na předek krytky nejsou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]