Nejste přihlášen/a.
Ta první a druhá přednost je jasná z pohledu focení, akorát pokud ten zleva nemá ceduli "hlavní silnice" tak to je paskvil - měl by dávat přednost zprava, ale ten zprava má ceduli dej přednost, tak si dávaj přednost navzájem...
Co tam má řidič jedoucí zleva, nikoho nezajímá. Já jedu odtud, tak podle značky dávám přednost zleva a pak ještě při vjezdu na tu hlavní silnici.
Ten zleva to vezme jak ty, nebude tam mít nic, co máš ty ho nezajímá, tak ti bude dávat přednost zprava a budete tam stát dokud neumřete :D
asd1: Bylo by pro všechny ty, kterým chybí značky hlavní silnice, nejprve vyjasnit a rozebrat si pojem "dát přednost v jízdě". Pak bude jasné, že tam nikdo nemusí stát do soudného dne...
Feraxi, není to u tebe obvyklé, ale tady jsi skutečně zaperlil Proti DZ P4 musí mít ten druhý (zde zleva) vždy DZ P2. Pokud tam chybí, pak je to na pár facek pro správce komunikace
Já to myslím tak, že se řídím značkou, nejsem přeci povinen znát, jak to vypadá na komunikaci, po které nejedu. Takže mám dát přednost, tak dám přednost. Přijedu jako cizí, nikdy jsem tu nebyl, tak se chovám podle značek. Nemusí mě zajímat co je někde vedle. To nemá logiku. A samozřejmě, že to je paskvil.
Hele, tak jsem dostal takový byznys nápad. Co kdyby se udělala appka nebo implementace do navigace, která by při příjezdu ke křižovatce ukazovala, kdo má dávat přednost a kdo je na hlavní. Jasně, že v navigaci je hlavní a vedlejší vyznačena, ale že by tam byla taková dodatečná fce, která by řidiče upozorňovala na situaci třeba blikáním nebo ukazováním jako pro mentály "baha, zprava dávej přednost" i s hlasovým naváděním a tak. Myslím, že by se to dobře prodávalo.
A jak budeš řešit změnu přednosti která nebude v databázi ale jen vyznačená v terénu přenosnýma značkama? Nebo vyplej semafor atd. Nápad hezký ale mimo realitu, podobně jako autonomní elektromobil v chumelenici na vesnický cestě
Autonomní elektrokřáp je legislativně protlačen, tak by se dalo prolobovat do zákonů i toto. Když se tomu udělá pořádněj marketink jakože bezpečnost a i kdyby to mělo zachránit jediný život a podobný plky, plus pro uživatele apky nějaký marginální bonusy v povinným, na to plebs slyší, tak si myslím, že je cesta otevřená. Angažujeme různé dopravní experty, těch jsou tři p*dele, ti to veřejnosti jasně vysvětlí ve stěžejních médiích včetně bulvárních, aby bylo pokryto celé spektrum uživatelů a dočasná dopravní situace se bude muset řešit tak, že tam cestáři prostě dají online do databáze ty změny. Finální přednes by měla vláda v čele s Andym v červenejch svetrech, teda modrejch, červený už jsou na něco jinýho, no a je to...
Jasné, jako že 1+1 jsou dvě. Jedu, dávám přednost zleva, popojedu, dávám opět přednost všem, co mají přednost.
Není snad jednodušší situace.
Zajdo, děláte to naprosto správně. "Já osobně si myslím to první ale přesto tam radši vždycky přibrzdím"
"navíc ta křižovatka nemá úplně klasický tvar" jaký je podle Vás klasický tvar?
Klasický tvar křižovatky pro dnešního řidiče je kříž s pravoúhlými rameny, označen jasně značkami hlavní silnice v jednom přímém směru a dej přednost v druhém. Dále dostatečně vybaven vodorovným značením, aby bylo jasné, v kterém pruhu a jak se má jet. Nesmí chybět ukazující policista, který v případě nejasností vše vysvětlí. A pak ještě rychlá free wifi, aby se dalo připojit na poradte.cz/... do automobilové sekce s dotazem o přednosti v jízdě
zajdo, řidič zleva o žádné značce na vedlejší vědět nemusí, když mu řidič z vedlejší má dát přednost. Dát přednost znamená to, aby řidič nemusel zadupnout brzdy nebo dělat losí test.
ernie, lépe to snad ani nejde popsat, zasloužíte bod, ale již další Vám dát nemohu.
Některé řidiče je třeba vodit za ručičku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.