Nejste přihlášen/a.
Ahoj jak prosim aktualizovat mapy na gramin nuvi 255w? i po registraci to chce 130 dolaru. je nejaka sance free? mne se vzdy aktualizuje jen software a firmware ,ale mapy ne chce to prachy.
Aktualizace map (legálně) je u Garmina placená. Jsou tady na fóru názory ,že to jde přes unlocker , no mně se to u novějších Garminů nepodařilo. U starších modelů to fungovalo. Pročti tady to vlákno. poradte.cz/...
Tak resle dnes jsem to prohledával na natu a podařilo se mně najít jeden fungující generátor je to verze 1.6 tak to prohledej. stahnul jsem asi 4 a jen jeden funguje na moji Nuvi tak to nevzdávat kdyby hnet ten první nešel , ale přeju hodně štěstí ať hned trefíš na ten dobrý. Jinak ty mapy to už je hračka to na Warez nejdeš.
to najdeš mapy nejsou problém ta už jsem mněl stažený asi rok ale furt nefungoval žádnej generátor. Do mobilu to šlo ale do navigace to ne a ne a ž teď jsem zase hleda a zkoušel a 1,6 jde můžeš zkusit i 1,5 uvidíš.Hodně štěstí při hledání na googlu.
Jo ,uz jsem malinko moudrejsi ,ale radsi jsem toho nechal mapy jsem ,uz mel stahly i v programu imp2 ,ale ustoupil jsem ,protoze jsem cetl ,ze kdyz pridam jakoukoliv mapu tak smaznu ty predchozi a to bych musel stahovat zemi od zeme . A ja chtel aktualizovat mapy jen UK. ale diky. necham to tak jak to je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.