Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, jakou navigaci si mám koupit. Jezdím prakticky jen po ČR a pro navigaci jsem se rozhodl, když jsem před týdnem ve sněhové vánici v noci sjel z trasy a skončil někde ve vesnici, kde jsem musel zazvonit na dveře domku a ptát se na cestu. Nechci žádnou drahou, jen aby se daly pomocí Internetu aktualizovat mapy.
slonbonjohn prosím tě mam garmin 250 rok starou a nevim jak si stáhnout aktualizace,ona má z boku kartu.Poradíš mi prosím?
Pavlosi o jaké aktualizace ti jde? jestli o mapy tak ty musíš nejprve koupit pokud nemáš LIfeTime. V PC nainsaluj MapSource a navigaci propojit kabelem.
Tak na Garmina zadarmo zapomeň. Dokonce ani nepomůže kdyby někdo origo půjčil.Pokud bys něco vyštoural tak to sem hned hoď jako odkaz ,ale z mých zkušeností stráta času hledat. O jaké mapy Ti jde ČR a nebo Evropa
Garmin 250 - Když se hledá, tak se najde: Slovensko, Maďarsko, Adria-route, Polsko, Topo-Czech. To se musí hodit na kartu, do navigace se to už nevejde. Mimochodem - celá západní Evropa tam je komplet - vyzkoušeno.
Tak si kup Atlas Czech NT v.8 a je to i s Adresama 1 . Dovede tě až před barák i malejch vesničkách.
Garmin je hacknutý už nějakou dobu, takže mnohé mapy lze sehnat neblokované na přístroje, k ostatním existuje generátor. Odkaz sem dávat nebudu, dohledat se to ale dá.
Předně, na kartu si jenom nahráváš jiné mapy, než která je nainstalovaná v navigaci. GPSku propoj s PC datovým kabelem a připoj se na my.garmin.com/... Tam proveď registraci a oni ti pak zaktualizují firmware a mapy. To je jenom tak zhruba, drž se těch nápověd, je to celkem intuitivní. Já se k tomu taky dostal až teď a učím se to.
pokud ji užiješ opravdu jen 3x za rok (tak končí myslím většina navigací) tak koukni na něco za pár kaček jako http://jdem.cz/cktc6 Aktualizace zdarma na netu, můžeš si s ní dělat co chceš, jdem.cz/... případná ztráta moc nezabolí, jde to dotunit až k připojení k netu přes wifi.
Tak ja mam a nekoupil bych uz nic jineho, mobil s Windows Mobile a v tom samo TomToma (HTC Artemis, vykopavka, ale asi provedu upgrade...) Velmi prakticke, stale po ruce. A TT se da sehnat ruzne, nakonec i koupit se da
Jezdil jsem dloho s navigací na nokii E50, kdo zná tak jistě ví velikost displaye. Krom toho nečučíš na telefon, ale na silnici, krajnici a značky! Na navigaci nekoukáš pořád, možná si to pleteš s kamerou v čumáku auta
Nehlede na to, ze treba takovy Diamond2 ma rozliseni displeje 800x480 - to uz je moc hezky obrazek A na skle stejne nejde mit 20" displej, to by nebylo videt na cestu. A vetsinou se stejne staci orientovat podle hlasovych pokynu. Jeste to pouzivam rad v noci, kdyz je na silnici prd videt, da se odhadnout jak je nejaka rovinka dlouha a zatacka ostra, hlavne pri predjizdeni je to fajn. Takze takova jizda podle pristroju
Na garmina jakýhokoliv není problém sehnat jakoukoliv mapu (krom nemapových přístrojů ) - pochopitelně zadarmo...
ty jejich ceny nejsou jaksi realny na naše poměry... třeba ta evropa za 5 litrů...hmm
CHCE TO UMĚT HLEDAT!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.