Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmrzla kapalina v odstřikovačích

Od: lukyn112* odpovědí: 3 změna:

Mám problém zmrzla mi kapalina v odstřikovačích... :(( nějaký nápad jak ji rozmrazit kromě garáže... a pokud možno nějaké řešení aby mi to neroztrhlo nádobku na kapalinu děkuji všem za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

vydržet do vánoc, budou 3 stupně nad nulou, pak kapalinu nahradit nemrznoucí směsí do -20 stupňů

kt8d5*
hodnocení

0x

Není to až takový průšvih než kdyby Vám zamrzla voda v chladicí soustavě motoru. Já na Vašem místě bych se pokusil vodu v nádržce ohřát tzn. zkoušel bych do ní pomalu nalévat teplou (né horkou) vodu. Horší ale bude, že bude zamrzlá voda i v přívodních hadičkách a tryskách. Záleží na typu auta, jaké má trysky - některé má jemnější otvory a je jich více, některé jsou hrubší. Na hadičky a trysky bych také naléval teplou vodu ale OPATRNĚ aby se voda nedostala na sklo, to by mohlo popraskat. Nojo, dobře se to radí tady z tepla ale až budete stát v tý klendře s kyblíkem vody u auta ... no, nezávidím Vám. Ale je to zkušenost a za tu se platí. Držím palce :).

doplněno 19.12.09 22:22:

A samozřejmě, jak radí kolega, doplnit nemrznoucí směs.

papene*

:)Zkus tady: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]