Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zeptat kudy může tect do feldy . Teče tam jenom když vydatně prší a mam mokrej molitan u pojistek (u spolujezdce) u řidiče je sucho. těsnení u čelního okna je podle me v pohodě. (není ztvrdlé). Ještě mi říkal kamarád že mu to dělalo taky a stačilo jenom vyčistit kanálky ale ty nevim kde jsou . :D díky
Jedná se o odvodňovací kanálky z vaničky před předním sklem. Najdeš je na obou koncích vaničky a ústí pod auto. Když se ucpou, obvykle si voda najde cestu jinudy a většinou do kabiny.
Netěsnost čelního skla je taky docela častá a pohledem ani pohmatem ji nezjistíš. Nejjednodušší je lít na přední sklo vodu, oddeklovat "tapecírunk" pod palubkou a koukat, kudy to tam teče.
Je mi líto, Feldu už dávno nemám. Jen si pamatuji, že ty kanálky jsem taky čistil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.