Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatéka do auta na obou stranach ve předu

Od: horejsijosef odpovědí: 12 změna:

kdo může poradit nevím si rady

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

remisak*
hodnocení

3x
Zdravím, přesně tento problém jsem měl, pod palubkou molitan jak houba po dešti nasáklí. Nechal jsem přetěsnit sklo a výsledek stejný, až na stránkách Felicia klub jsem získal radu, utěsnit mezeru a vymazal po stranách pod kapotou viz foto Bitumenovím tmelem a opravdu od té doby ani kapka již druhým rokem. Zasílám foto utěsnění. Měnil jsme blatníky na obou stranách takže mokro u řidiče a u spolujezdce. A nakonec to bylo tím že po výměně blatníku neseděla drážka na blatníku pod kapotou a byla tam díra v rohu mezi blatníkem a rohem karoserie
Zatéka do auta na obou stranach ve předu
Zatéka do auta na obou stranach ve předu #2
horejsijosef
hodnocení

tak ja to taky zkusim pak se ozvu jat to dopadlo

remisak*

Já se stím trápil skoro rok a nyní ani kapka. jsem stím stopro spokojen. Ten tmel je lepší jak silikon.

Přeji mnoho úspěchu.

horejsijosef
hodnocení

jsem zvědav na vysledek

Jj Bitumenový tmel (někdy medvědí en ono).Silikon raději nebrat,hlavně bacha na sanitární-ten je fungicidní (kyselý aby likvidoval příp.plísně) ,tím napomáhá korozi!

buss
hodnocení

2x

Ve předu je široký pojem, mně zatékalo kolem skla.

horejsijosef
hodnocení

kolml okna je sucho ,a odtokové kanalky čisté. Pod palubovkou mam mokry molitan

hodnocení

2x

Můžete dotaz trochu rozvést? Teče kudy? Dveřmi? Kolem čelního skla? Jaké auto a jak staré? Pokud dveřmi, bývají to buď těsnicí gumy kolem dveří nebo igelit pod tapecírunkem. U čelního skla bývá hůř, poněvadž často zatéká pod gumu (je-li) tak dlouho, až jsou plechy durch. Potom to nateče nejen pod nohy, ale hlavně do elektriky.

horejsijosef
hodnocení

kolem předniho okna je sucho (jedná se o vůz felicie r. 2000)dveřmi asi to nebude pojistky mám vždy suché

hodnocení

0x

máte střešní okno? u rohů jsou odtokové kanálky - zkuste pročistit

Dále - zvedněte kapotu a na stranách jsou odtokové žlábky hned pod čelním sklem - někdy jsou ucpané listím ... pročistit.

A když nepomůže, uveďte přesný název vozu...

doplněno 02.12.15 10:27:

jjj, to jsem si nechal měnit čelní sklo - říkám, že mi teče do auta a borec že není blbej, že už lepil nějakých skel... pak se omlouval, že tam opravdu dírka byla...*zed*

doplněno 02.12.15 12:32:

jak mám rozumět větě "3 krát přetěsněné okno"? Bylo nedávno měněno čelní sklo?

horejsijosef
hodnocení

mám felicie r. 2000(3 krát přetěsněné okno,odtokové kanalky jsou čisté)

vaci007*
hodnocení

0x

Dobrý den myslíte že pomuže utesnit tu mezeru tím tmelem? mam mokro jenom u spolujezdce u pojistek . ( ten molitan je plnej vody)? auto : škoda felicia 96

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]