Nejste přihlášen/a.
3x
Já se stím trápil skoro rok a nyní ani kapka. jsem stím stopro spokojen. Ten tmel je lepší jak silikon.
Přeji mnoho úspěchu.
2x
Můžete dotaz trochu rozvést? Teče kudy? Dveřmi? Kolem čelního skla? Jaké auto a jak staré? Pokud dveřmi, bývají to buď těsnicí gumy kolem dveří nebo igelit pod tapecírunkem. U čelního skla bývá hůř, poněvadž často zatéká pod gumu (je-li) tak dlouho, až jsou plechy durch. Potom to nateče nejen pod nohy, ale hlavně do elektriky.
0x
máte střešní okno? u rohů jsou odtokové kanálky - zkuste pročistit
Dále - zvedněte kapotu a na stranách jsou odtokové žlábky hned pod čelním sklem - někdy jsou ucpané listím ... pročistit.
A když nepomůže, uveďte přesný název vozu...
doplněno 02.12.15 10:27:
jjj, to jsem si nechal měnit čelní sklo - říkám, že mi teče do auta a borec že není blbej, že už lepil nějakých skel... pak se omlouval, že tam opravdu dírka byla...![]()
doplněno 02.12.15 12:32:
jak mám rozumět větě "3 krát přetěsněné okno"? Bylo nedávno měněno čelní sklo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.