Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
již mám doma 2 klíče na olejovýs filtr, jeden řetězový, druhý stahovací páskem. Oba jsem zničil při výměně, rozpadli se.
Měním filtr jednou ročně na svém osobním autě. Neporadil by mi někdo nějaký dobrý olejový klíč na filtr? Nějaký který vydrží něco?
Děkuji
Kuwa příspěvek mi nešel vložit tak mne kolegové předběhli. Můj návrh je udělat si -cca30cm trubky (1/4 coulky) k tomu přivařit řetízek s kola.něco jako je na přiložených foto ale menší (toto je trhák na koule-pružicí elementy hydrocitroenů).Nebo si kupte ten v odkazu co dal rádce Magor-tenkrát jsem dal fotku klíče ke gole funguje taky suprově!
co to je za auto?Dotahovat na cit, ale taky jak na čem.U některejch aut je předepsáno přetáhnout po utáhnutí rukou ještě o 3/4 otáčky.Bývá to i na filtrech vyobrazeno.Propíchávat šroubovák nejde vždy a sikama se člověk taky všude nedostane...Už jsem párkrat měl na dílně auto s povoleným filtrem, kterej se pomalu ale jistě povoloval..
Nicméně, dobrý zkušenosti mám s tímhle
Před instalací máznout... pak dotáhnout rukou - takto to dělá můj servis posledních 17-19 let. Nikdy jsem s tím neměl problém. Vždy měním po 1 roce provozu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.