Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych si koupit klíč na olejový filtr. Jeden obyčejný se mi kdysi rozpadnul, již když jsem ho použil poprvé.
Neporadil by mi někdo kdo má s nějakým dobré zkušenosti? Co třeba samosatvitelný klíč nějaký takový? mojedilna.cz/...
Děkuji
Tak ten váš vidím poprvé já dělám pouze s tím klešťovým a zatím jsem vše povolil a všude se s ním dostal a držím ho pouze jednou rukou,na ten váš budou potřeba ruce asi obě (jednou držet,druhou povolovat)
Třeba tenhle mojedilna.cz/...
Co si o tom myslím? No že jste si měl připlatit za kvalitu né jak tu někdo psal že je to hloupostLevně kupované 2x kupované
Kdysi jsem také používal Siky, ale jednou jsem moc zmáčkl stisk, a filtr rupl, také jsem zkousil úspěšně jak píše výše silnější provaz ideálně plochý a širší a třeba šroubovák, provaz obmotat kolem fltru a utáhnout pomocí šroubu který pak funguje jako páka a jde to krásně, ale cca 5 let zpět jsem si koupil tento řetízkový "klíč" a již jsem s ním vyměnil minimálně 25 filtrů absolutně bez problémů, a výhoda je toho, že se vleze skoro všude, kde se třeba sikama nedostaneš, a je na všechny velikosti filtrů.
Já mám něco podobného jako na obrázku a velká spokojenost,ovšem za podstatně jinší cenu nevím přesně ale kolem stokoruny.
Asd na polském fiatu a na BX14RE kde bylo dostatek místa okolo tak ano ,šlo to i starým klínovým řelenem aple pak přišla další auta a na nic již na toto není dostatek místa!
Dobrý den,
doporučuji klasický klíč, viz. nd-skoda-volkswagen.cz/... Je lepší si trochu připlatit a mít kvalitu
Tak trochu smršť reklam na eshopy ne?
Na utažení nepotřebujete nic, dotahuje se rukou. Na povolení stačí jakýkoliv klíč, ten řetízkový občas filtr propíchne, ale stejně se filtr vyhazuje a normální člověk to dělá nad nějakým lavorem. Ještě jsem viděl takový stahovací pásek, ale v ruce jsem ho neměl. A když se klíč někam zatoulá, tak stačí drát a tyčka, kterou se drát utáhne a zapáčí. V případě nouze se filtr prorazí šroubovákem a zapáčí.
Ale připlácet u takovéhle věci za kvalitu? Co je to za hloupost?
Připlatit za kvalitu má smysl pro někoho kdo to dělá denně. Pro ostatní stačí aby to bylo použitelné
Trošku přehnaná reakce od vás ne? To chce přestat přes poledne polykat testosteron a chladit si na netu žáhu z šéfových výtek z porady nebo z ranního hovoru s manželkou.
Viděl jsem tu 7 linků a fakt jsem na ně neklikal. Propíchlý filtr od řetízkáče jsem viděl u souseda, kterému jsem svůj řetízkáč půjčil a on ho při vracení s omluvou otíral, že to měl tak zarvaný, že to nemohl povolit a filtr tim propíchnul.
Propíchnutí šroubovákem je nouzovka, která se dřív běžně praktikovala. A když se vám při sundávání filtru někam zakutálí lavor, tak se do toho radši nepuštějte, protože jste tak nešokovný, že se vám může zakutálet i při vypouštění oleje.a budete mít zaolejovanou zahradu nebo garáž. Ostatně ten, kdo nemá 1000,- na výměnu oleje, asi ani nevlastní auto, protože za cenu jedné cesty na chatu je přece krásné nešpinit si ruce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.