Nejste přihlášen/a.
mam citroen bx a rezne mi karoserie,a budu mít problem na technicke,mohu to nejak opravit?
doplněno 15.10.09 17:11:začína reznout nosna čast auta že by se ,ohlo rozpulit vejpůl
Chcete-li to levně opravit,poptejte se,který kutil má doma svářečku Cé-očko.Ta je speciálně určená pro sváření tenkých karosářských plechů.Dnes už ji má hodně kutilů doma.Rezavý plech vyřízne,vloží plechovou záplatu,vyvaří,přebrousí svár,překytuje,vybrousí do roviny,natře.Češi jsou kutilsky velmi zdatný národ.Problém je,že dle předpisů musí být záplata jen přivařená.Neprojde záplata přišroubovaná nebo přinýtovaná.Viděl jsem už šoumena,který měl úplně prorezlou podlahu spolujezdce.Díru kolem dokola vyřízl a perfektně shora nalepil-pomocí hořáku-IPU.Špachtlí zdola nanesl na spoj hustý Rezistin-a položil shora čtverec plechu a koberec,aby spolujezdec nepropadl.Technickou bez potíží prošel.Jak už bylo řečeno,Češi jsou národem kutilů...
Podávám vysvětlení:Opravoval jsem z boku prorezlý práh.Vyřízl jsem to,vložil záplatu a ten plech jsem dole v místě podélně vystupujícího nosníku k němu přiložil,co 100mm jsem to ještě prošrouboval M 6 a vše ještě provařil. Zákazníkovi jsem řekl,ať v případě potíží u STK řekne,že vše je provařené a ty šrouby jsou tam ještě navíc.Vrátil se bez STK,že prý šrouby musí pryč a ty díry po nich provařit.Jak říká pan jabraka-záleží opravdu na tom, na koho narazíte.Nejhorší je narazit na ředitele zeměkoule...
Tak to je jasne, hodnoceni stavu je v pripade koroze velmi subjektivni. Takze projde bez problemu natmelena montazni pena a je problem s poctive vyztuzenym dilem. Jak to udelat je tedy zrejme
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.