Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rezavý blatník - dokáže to opravit laik?

Od: papene* odpovědí: 9 změna:

;)Myslíte,že tuto drobnou rezavou potvoru zvládne opravit i laik?*hi*

Rezavý blatník - dokáže to opravit laik?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda2*
hodnocení

0x

Neni duvod to nejak opravovat, najare tam bude dira na pest ;)

Ale jinak tyhle opravy delam vybrousenim, vykytovanim a striknutim sprejem - za par korun a nevypada to nejak hrozne.

hodnocení

0x

laik nikoliv, ale trošku šikovný člověk ano.

Píchněte špendlíkem zdali je to zkrz?

papene*
hodnocení

:)Není to naskrz.Dřív tam byla bublinka plná vodou.Teď se vyklubalo toto.*jasne*

a kdepak se tam vzala voda? to bylo již opravováno?

doplněno 08.10.09 20:57:

už to vidím, to již někdo opravoval, propíchnout nechat vodu odpařit.

papene*
hodnocení

Tak to nevím,jestli to někdo opravoval,já ne.Loni na podzim nějaké rezavé skvrnky opravoval automechanik-brouk pytlík.

Tu bublinu jsem promáčkla já palcem.Co dál?

ale já to vidím, že je to opravované. Promačknout palcem ne. jen dírku, aby mohla voda odtékat a vyschnout pod barvou.

papene*
hodnocení

Tak to vím pro příště.*bzum*

Rezavý blatník - dokáže to opravit laik? #2
papene*
hodnocení

Prosím,poradí někdo co vše k opravě koupit?*nevi*

Díky

Co všechno koupit? To může být od štětečku, přes brusný papír, barvu, ředidlio až po hadr na leštění. Doporučil bych navštívit prodejne s autolaky, odborník prohlédne a navrhne nejlepší řešení.

Vzpoměňte na MUDr. Š. Šafránka, ten vylepšil Fiata samolepkami. Já to dělám občas taky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]