Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jak se jmenuje díl na motoru

Od: ivvs odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěl bych si objednat jeden díl na škodu octavii, nachazí se na vrchni části motoru. Jde o motor 1.4 TSI. Díl vypadá jako plastová krytka a je to do prostoru vackove hridele. Kdyz se delaji rozvody (řetěz), tak se obě krytky odmontují aby se tam vrazilo něco proti pohybu pístů. Dalo by se to nazvat i třeba víko vačky.Prosakuje mi tama olej a potřebuji to objednat. Ale vyhledat to je problém. děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tycoon*
hodnocení

1x

Vyhledejte si to v nějakém on-line katalogu dílů, jako je například toto:

oemepc.com/...

ivvs
hodnocení

Tady zepredu ty dve cerny vicka.
Nevím jak se jmenuje díl na motoru

Doplňte rok výroby a kód motora.

tylerhall*
hodnocení

0x
Vyfot to a nějaký označ.

kakamila
hodnocení

0x
Co ti na to řekli ve Škoda servisu?
poradte.cz/...
ivvs
hodnocení

Žádná závada, vše v pořádku...

hodnocení

0x

Pod tým viečkom je O-krúžok 45×3. OEM číslo: N 90344501 .

Viečko sania: OEM číslo: 036103111A

Viečko výfuku:OEM číslo: 036103111

Viečko výfuku a sania sa myslí kryt vačky pre dané ventily,O-krúžok je rovnaký pre obe vačky.Model motora AXP,BCA

doplněno 28.10.16 20:15:

Stačí tesnenie.

ivvs
hodnocení

Bylo mi nabidnuto misto celeho vicka jen tesneni... Tak myslite ze to bude stacit? Prosakuje mi jednim trochu oleje, nic zavazneho...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]