Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Benzín v oleji Octavia 1.4 Tsi

Od: ivvsa odpovědí: 14 změna:
Dobry den, koupil jsem octavii 1.4 TSI rok 2009 a az mam vymeneny olej, tak jsem po tydnu ze srandy vytahl merku oleje a nestacil jsem se divit. Narust oleje a citim v tom benzin. Nevim proc a jak dal, protoze se v tom nevyznam. Ale nejradsi bych auto reklamoval. Jsem z toho nestastnej. Dekuji za vase nazory

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

1x

a to vám budou tvrdit, že 1,4tsi v ochcávce je to nejlepší benzín :))

ivvsa
hodnocení

Je tu jeste nekdo kdo ma vysoke ego a chce mi tvrdit ze tsi je to nejhorsi? Prosim napiste mi co mate za auto vy a jeste jestli vas nekdo nebije. Dekuji
Bohuzel, z ceho jste nabrucen? Ze jste koupil ty prvni spatne tsiicka? Jo bohuzel, prvni se radi, pak se kupuje. Problemy s 1,2 1,4 i 1,8tsi jsou vsude a jsou dobre zname. Kdyby jste koupil blbou atmosferu mate klid.

albatros498022*
hodnocení

0x

Kolik to má najeto?

ivvsa
hodnocení

Poctivych 136 000km.

kakamila
hodnocení

0x
To už nelze dokázat předchozímu majiteli,když už jezdíte na nový olej...klidně jste to mohl zavinit vy.Věřit vám nikdo nebude...
ivvsa
hodnocení

Mam takovy pocit ze jde o to nejhorsi - o vstriky. To s ooejem nema nic spolecneho.
kakamila
Stále vám nikdo věřit nebude,že způsobil závadu původní majitel...to by jste hned po prodeji musela navštívit minimálně servis Škoda a nechat do šroubku rozdělat motor...a nejlépe i s původním majitelem...pokuď s tím pár týdnů jezdíte,už vám nikdo neuvěří,že jste nenatankoval třeba špatné palivo...
ivvsa
hodnocení

Zitra zavolam do Skodovky a budu doufat ze to zvedne nekdo kdo tomu fakt rozumi!
kakamila
Stále nechápu,kde to chcete reklamovat?V servisu si to nechte opravit,samozřejmě si to zaplatíte...

karel1234
hodnocení

0x

Tenhle problem se uz resil nekde na forech,byvali majitel s tim nema nic spolecneho,je to dalsi vada motoru tsi.

Ve skodovce v ramci zaruky menily nekomu vstriky,nekomu vysokot.cerpadlo a nekoho vyfakovali s tim,ze nema jezdit kratke trasy ve meste,ze benzin pronika do oleje skrz netesnosti kolem krouzku,nez se motor zahreje.Projed googl,nejake infomace najdes.

kakamila
Na 7 let starém autě...?To už asi neklapne...
Benzin v oleji je jen jeden z mala problemu tsi motoru dost casty, stejne jak rozvody...

hodnocení

0x
Jo tsicka to delaji, dalsi ze zavad. Takze smula, bud to tak nechas. Nebo zkusis potrapit servis co ti rekne. Mozna budou chtit menit cely motor.
Ja vim proc tsi nechci. Ty prvni byly fakt velky omyl.
Dela to hlavne pri kratkych trasach.
Prvni co vymeni je vysokotlake cerpadlo. Pokud nepomuze, bude to spatne.
doplněno 23.10.16 21:50: Jo jeste meni vstriky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]