Nejste přihlášen/a.
Mám Ladu 2105 r.v.1990,zachovalou,garážovanou,ale už s ní moc nejezdím,tak uvažuji o prodeji.TK mě končí příští rok v červenci.Je šance takovéto auto kvůli té ekodani vůbec prodat?
Kakamilo a jste si tím opravdu jistá? tím tvrzením že to ani vrakoviště nechtějí?Osobně nemít už dvě auta v jedné domácnosti tak i přes ekovýpalné bych takové autí bral!
Tazatel- Každá prodávaná věc má svého kupce!Jen se na něj musí narazit!IKlidně zkuste i na aukru od 1 nebo od 100kč-i tak se tam prodávají auta a PRODAJÍ .záleží opravdu jen na stavu
doplněno 11.06.16 14:44:Danysi-Kakamila je odbornice na slovo vzatá!
Jinak kakamilo co říkáte třeba na tento inzerát? : auto.bazos.cz/... Nebo tento : auto.bazos.cz/...
Jinak ne protože momentálně nemám tuto potřebu Mám svého cíťu a k němu pro mladýho jak jsi dala odkaz stošestýho! ale takový F125 v extra stavu,tak to by byla jiná (ať již P=1300 nebo 1500 tak i I =1600 )!
Díky za odpovědi,chci s ní ještě letošní léto jezdit a na podzim zkusím ten Bazoš,Aukro nebo nějaký Lada klub a uvidím.Ono to auto sice není už v TOP stavu,má hlučnější převodovku a žere olej,ale zase není shnilé,tak se třeba nějakému fandovi hodíNemyslím si,že bych za něj něco dostal,spokojím se třeba s 5000,-+ekodaň,ale bude mi milejší,když někomu ještě poslouží,než aby skončila na vrakovišti,je spolehlivá a byla by jí škoda...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.