Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak postupovat při koupi druhého auta..?

Od: kytka39 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřebuji prodat své auto a koupit nové\zase nějakou ojetinu v lepším stavu\.

přes autobazar se mi nakupovat ani prodávat nechce..jak to mám ale udělat?

mam nejprve sehnat kupce na své první auto a pak teprve koupit to druhé..či nejdříve koupit nové...

a jak mám postupovat při prodeji s papírováním..a pak nasledným odhlašovaním a přihlašováním... oc děkuji .P

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak jestli první prodáte nebo koupíte záleží úplně na vás.Jestli máte peníze tak si první kupte a to co máte dejte na nějaké int.bazary(můžete dát od vyšší ceny a postupně zlevňovat a nehrozí že budete bez vozu ale zas platíte pojištění 2x).Když první prodáte můžet být chvíli bez auta(než seženete druhé).S tím přepisem se to tu řeší pořád.Třeba: poradte.cz/...

ladida
hodnocení

0x
Nemáme dobrou zkušenost s koupí auta přes inzerát. Nám se osvědčilo koupit auto protiúčtem v AAA, za nás mohu doporučit. Jsme spokojení s výkupní cenou, půběhem obchodu i s novým autem.
kytka39
hodnocení

tak do aaa jedině, jako poslední možností, která existuje...Jejich zlodějské praktiky které jsem na ně slyšel...hrůza...Nejraději bych použil ještě silnější slova...

Já na "jejich zlodějské praktiky" slyšel od dvou skupin lidí! 1.skupina typ "BROUK PYTLÍK"-vše znám vše umím,a koupil první vrak na který narazil a hned vybral špatně - tak všude nadává. 2 skupina je od agentury JPP (jedna paní povídala) nezná,nemá osobné skušenost ale dští na Áčka popř ESA oheň a síru!aniž ny měli důvod!

osobně znám ze svého okolí minimálně 3 osoby nadmíru spokojené s Áčky.Ale doporučuji koupit auto od fandy dané značky a modelu ,jež přechází na novější generaci!

brouk pytlík? :)

Ale souhlas - pokud chci prodat, protože potřebuju rychle peníze, prodám v aaa nebo esách, protože mají peníze v ruce a TP si přepíšou díky plné moci. Nemůže se stát, že vůz bude řídit někdo další rok, aniž by to přepsal. Nemám čas lítat v pracovní dny na úřady a plná moc 1000x používaná je ověřená stejně jako postup nákup-prodej v těchto velkých bazarech.

A nebo mám peněz dost a chci dostat maximum možného za starý vůz - mám také kde parkovat a prodávám auto na webech a 2x denně odmítám nabídky AAA,ESA... domlouvám se s potencionálním kupcem, který nepřijede. Když přijede, chce hned slevu, aniž by auto viděl. A nedivte se - stejně tak kupujete nové auto právě vy...

slzicka*
hodnocení

0x

Já bych do AAA vůbec nelezla:( Navíc velkou část vozidel z inzerce ani nemají:( Doporučuji vybrat si vozidlo z nějakého autorizovaného servisu/salonu. oni také vykupují auta protiúčtem, je tam lepčí dohoda. AAA nebrat:(

Prodat ho můžeš i sám, inzerát dej na bazoš, sauto atd. smlouvu najdeš na internetu, stačí jednoduchá smlouva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]