Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypudit kunu z auta

Od: flucht* odpovědí: 11 změna:

Poradí mi někdo, jak vypudím kunu skalní z motorového prostoru svého auta? Vyzkoušel jsem spray, který se aplikuje pod kapotáž motoru a také deratizátor, vydávající vysoký zvuk (pro člověka neslyšitelný), ale bezvýsledně. Otisky kuních tlapek na vrchu motoru pod kapotou jsou toho každodenním důkazem, že se tak lehce asi nevzdá nového domova.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mrkněte se sem, je to častá otázka: poradte.cz/...

celp*
hodnocení

0x

Buď odchytit,nebo odstřelit.Odpuzovače jsou na nic.Možná pomůže nějaký čas nechávat auto jinde,ale asi už to má označkované jako svůj revír.

amlim*
hodnocení

0x

Zkuste lidské vlasy-požádejte kadeřnici, aby vám schovávala ostříhané vlasy,nejlépe je potom dát do silonky.Prý to pomáhá.Ne, není to vtip,několikrát jsem vlasy schovávala.*jasne*

honzaj*
hodnocení

0x

Používám pískadlo, které vydává zvuk ve vrchní části slyšitelného spektra. Koupil jsem ho v prodejně pro zahrádkáře, stálo asi 90 Kč,-.

hodnocení

0x

Když se nachází kuny na půdě,tak je dobrý způsob dát do jedné misky sádru,a do druhé vodu.Nevím zda kuna po požití zahyne,nebo ne,ale mrtvou jsme nikde nenašli,ale po 3dnech byli kuny pryč s půdy.Poradila mi to kamarádka,že tak vypudila kuny z chalupy...Pak ty vlasy a k tomu přidat hodně propocené triko,lidský pach je odpuzuje...

lidka*
hodnocení

0x

Právě jsem četla v Tině, že kunu stoprocentně vypudí miska se čpavkem ponechaná pár dní. To jsem zatím ještě neslyšela a tak to přidávám. Jde o to, zda to spíš nevypudí majitele auta nebo nemovitosti. *ee*

hodnocení

0x

pomůže pach exkrementů predátora . . .tím je i člověk. *smich* Zkuste něbrat "to něco" nekdě na lopatku a umístit na příslušná místa. Zaručeně Vám zafunguje medvědí trus (např. ze zoo). Je to jak, kdyby jste sami sobě dali do místnosti tchoře, to nikdo nesnese. Páč kuny mají čich mnohonásobně silnější.

cacab*
hodnocení

0x

Všechny zaručený recepty jsou na nic. Jedině zabránit přístupu

bellis*

Přidávám se k tomuto názoru. Kuna je nezmar.

tygr*
hodnocení

0x

Kunu a jina zvířata vypudíte trusem predátora jako je Tygr, Lev,puma ne však od psa nebo člověka.

v každé Zoo vam ho dají na požadaní do sáčku. Stačí pak kousky poházet třeba kolem plotu a kapku kolem auta opravdu málo a kuny ,kočky,lasičky jsou pryč . Hodně štěstí.

nanic
hodnocení

0x

Na kunu mám vyzkoušený toto: do motorového prostoru zavěsit takové to mýdélko s držákem co se dává do wc mísy - funguje to spolehlivě už třetí rok a předtím jsem měl překousané zapalovací kabely a podtlakové tenké hadičky a když přijede někdo na návštěvu stačí položit někam k motoru kus mýdla a kuna nevleze, také pomáhá deodorant když vám běhají kuny po půdě spolehlivě to zabírá ale účinkuje to tak 2-3měsíce pak se to musí poprášit znovu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak poznat kunu na půdě

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]