Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo, jak vypudím kunu skalní z motorového prostoru svého auta? Vyzkoušel jsem spray, který se aplikuje pod kapotáž motoru a také deratizátor, vydávající vysoký zvuk (pro člověka neslyšitelný), ale bezvýsledně. Otisky kuních tlapek na vrchu motoru pod kapotou jsou toho každodenním důkazem, že se tak lehce asi nevzdá nového domova.
Když se nachází kuny na půdě,tak je dobrý způsob dát do jedné misky sádru,a do druhé vodu.Nevím zda kuna po požití zahyne,nebo ne,ale mrtvou jsme nikde nenašli,ale po 3dnech byli kuny pryč s půdy.Poradila mi to kamarádka,že tak vypudila kuny z chalupy...Pak ty vlasy a k tomu přidat hodně propocené triko,lidský pach je odpuzuje...
Na kunu mám vyzkoušený toto: do motorového prostoru zavěsit takové to mýdélko s držákem co se dává do wc mísy - funguje to spolehlivě už třetí rok a předtím jsem měl překousané zapalovací kabely a podtlakové tenké hadičky a když přijede někdo na návštěvu stačí položit někam k motoru kus mýdla a kuna nevleze, také pomáhá deodorant když vám běhají kuny po půdě spolehlivě to zabírá ale účinkuje to tak 2-3měsíce pak se to musí poprášit znovu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.