Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s kunou v autě

Od: spee25* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,potřeboval bych poradit jak na kunu?!Skoro každý večer si ta mrcha pobíhá po naši ulici a sem tam si udělá pauzu v motorovém prostoru mého auta!Už jsem musel vyměnit 2 hadice a samozřejme pouze original(jiné nešly sehnat) a stalo mě to asi kolem 1000kč...jen se bojím toho,až se pustí do kabelů-to už bude horší!Pokud máte někdo podobné zkušenosti,tak prosím poraďte-Děkuji,Spee25

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sf*
hodnocení

1x

Sprej proti kunám, v síti Auto Kelly za 199,- Kč. Ale určitě bude k dostání v každém lepším obchodě s autopříslušenstvím.

sf*
hodnocení

0x

Prodává se odpuzovač kun ve spreji, stačí postříkat motorový prostor a je to.

spee25*
hodnocení

Děkuji za rady-témata jsem si už četl včera a většina lidí měla problem s kunou na půdě-auto je o něčem trochu jiném...našel jsem na netu nějaky elektr. odpuzovače a taky mě zaujal ten sprej-nevite jak se jmenuje?!a nema už někdo zkušenosti s tím elektr.odpuzovačem nebo sprejem?!Díky za rady

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Odpuzovač kun např. zde:

elektronika-limbursky.com/...

spee25*
hodnocení

Díky-už jsem jim napsal a uvidím jestli mi to doporučí i do auta-snad ano?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]