Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám vyndat paroubek?

Od: durex odpovědí: 3 změna:
Ahoj mám problém mám golfa4 měnil jsem kotouče přední u jednoho kotouče je paroubek co hodrzi úplně vymletej ze to ani sroubovak ani aku nechytme jak ho vyndat provrtat nebo tak něco díky auto už jsem tak koupil díky?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tím paroubkem myslíte asi šroubek že?No jestli nejde povolit tak odvrtat a co poté s ním se řešilo tady poradte.cz/...

hodnocení

0x
Odvrtat vrtakem 5mm a pak projet zavitnikem.

hodnocení

0x

Dal bych mu šanci, odvrtal bych jen takovou část hlavy, aby šel kotouč sejmout, nezajížděl bych hlouběji. Závit vyšplíchat a zbytek šroubu chytit malým hasáčkem, nebo sikovkami. Až pokud to nepůjde, tak opatrně odvrtávat 4..5mm vrtákem. A nesnažte se ho držet uprostřed, nechte ho zajíždět okrajem do závitu (ono se mu tam stejně bude chtít). Ze šroubu zbyde takový půlměsíček, který se uvolní a půjde ho kleštěmi vytočit. Závit pak protáhnout závitníkem. I když pak bude malá část závitu chybět, tady to nevadí, nic na tom nedrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]