Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám problém.Měníl jsem brzdy a chtěl jsem povolit šroubek,co je na brzdovým kotouči je to šroub m6.Mešel vubec povolit,tak jsem vzal vrtačku provrtál díru,že to protáhnu závitníkem,ale ztalo se mě že v tom šroubu jsem ten závitník zalomíl.Ted´ nevím,jak to mám vytáhnout.Zkoušel jsem ho odvrtat a nejde to,po chvílce se zlomí vrták.Prosím,jak to mám vytáhnout.Dík moc
Ok,zkusím ho vyklepnout,snad půjde.
A je vyděláno. Tvrdé z měkkého jde vytáhnout jen blbě. Závitník lze odstranit vyjiskřením.
Teď jen sehnat někoho, kdo má vyjiskřovačku a modlit se, aby nebyly levnější nový kotouče. Mně to posledně stálo půl dne času, šéfa flašku a benzín za 50 km, ale dílo se zadařilo. Dneska bych byl nahranej...
A já bych se na něj vyprdl.Jestli trčí s druhé strany tak majzlem urazit.Ten šroub tam jenom "přidržuje" kotouč aby se lépe (trefilo) nasazovalo kolo.To je nějaký koncern VW že? Mám to na oktávce také tak![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.