Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám problém.Měníl jsem brzdy a chtěl jsem povolit šroubek,co je na brzdovým kotouči je to šroub m6.Mešel vubec povolit,tak jsem vzal vrtačku provrtál díru,že to protáhnu závitníkem,ale ztalo se mě že v tom šroubu jsem ten závitník zalomíl.Ted´ nevím,jak to mám vytáhnout.Zkoušel jsem ho odvrtat a nejde to,po chvílce se zlomí vrták.Prosím,jak to mám vytáhnout.Dík moc
Ok,zkusím ho vyklepnout,snad půjde.
A je vyděláno. Tvrdé z měkkého jde vytáhnout jen blbě. Závitník lze odstranit vyjiskřením.
Teď jen sehnat někoho, kdo má vyjiskřovačku a modlit se, aby nebyly levnější nový kotouče. Mně to posledně stálo půl dne času, šéfa flašku a benzín za 50 km, ale dílo se zadařilo. Dneska bych byl nahranej...
A já bych se na něj vyprdl.Jestli trčí s druhé strany tak majzlem urazit.Ten šroub tam jenom "přidržuje" kotouč aby se lépe (trefilo) nasazovalo kolo.To je nějaký koncern VW že? Mám to na oktávce také tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.