Nejste přihlášen/a.
Shanim ozivovac na autobaterie, jeden konec by se mel zapojovat do zapalovani v aute a druhy do zasuvky.Diky za tipy.
Myslím, že hledáte něco takového conrad.cz/...
pochopil jsem to tedy tak, že chcete nabíjet ze zásuvky 230V a nabíječku připojit v autě do zásuvky zapalovače.
Jen si ověřte, že máte napájenou zásuvku zapalovače i při vypnutém zapalování.
A ještě, osobně bych desulfataci (regeneraci) akumulátoru doporučil dělat s odpojenou baterií od automobilu, protože mnoho elektroniky má v autě na vstupu kondenzátor a právě onen regenerační pulzní proud budou částečně filtrovat, takže účinek nebude tak velký
Mám tohle
Opravdu doporučuji, funguje to skvěle. Trvalé dobíjení akumulátoru malým proudem používala armáda už před spoustou let. Přijdu k autu, odpojím a jedu. Přijedu a zas zapojím. Spolehlivě to pokryje i klidový odběr audia a alarmu. Mám i starší verzi, tzv. Condic, ta je ještě bez LED signálek, pouze s jednou žárovkou ve funkci kontrolky. obě auta nechávám napojená trvale. Jedno - baterka Akuma má 10 let, druhé Motorcraft stará 14 let . A obě startují na vrknutí, klidně i po měsíci bez jízdy, zima nezima. Jen nevím, co by se stalo, kdyby auto někde stálo v zimě několik dní bez dobíjení...
Jen musí být zásuvka v autě pod proudem i při vypnutém klíčku. Třeba většina starších vozů Renault má zásuvku přes klíček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.