Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím o radu. Sjednala bych si dnes odpoledne online pojištění od ČSOB,od 18.2.2015,vše potřebné mi přijde na mail, takže bych si to vytiskla, bych to měla u sebe a oni by mi do středy měli poslat originály, pokud se to nestihne, stačí nějaký doklad, nebo čím prokážu, že již byla pojistka sjednána? Ve středu 18.2. má předchozí majitel čas, je z jiného města než já, takže já za ním zajedu, pojedeme spolu na evidenčku a pak na dopravák, a nebo mohu na evidenčku sama, třeba dopoledne?Velký tp má u sebe ještě on.Jsem z toho celá zmatená Děkuji.
Zdravím,
pokud nemáte u sebe velký TP, tak bez něj vám evidenčku neudělají. Takže na evidenčku budte muset až s majitelem. Nezapomeňte si nechat evidenčku napsat na vaše jméno, jinak by vám byla k ničemu.
Co se týká dokladů o sjednání pojistky - těžko odhadnout, co všechno budete mít a co vám na dopravce uznají - asi bych jim napsal nebo zavolal - pokud je jedná o dopravku v jiném městě, než bydlíte.
Dobře, a když velky TP u předchozího majitele vyzvednu, tak si ji ale mohu nechat udělat sama tedy?
doplněno 16.02.15 13:49:a ještě- kde se platí ekodaň? také na dopraváku?
Ano, k evidenčce potřebujete
- auto
- velký TP (100%)
- malý TP (u něj si nejsem jistý)
- peníze na poplatek (100%)
Pro jistotu bych si s sebou vzal i občanku (ale jestli ji budete potřebovate nebo nebudete si nejsem jistý).
Evidenčku nechat napsat na své jméno!
Ekodaň přepokládám, že na dopravce, ale jistý si nejsem. Ale z logiky věci to tak vyplývá - jinde by asi nebylo kde.
Děkuji opravdu vše jasně řečeno
Byla jsem z toho úplně zmatená
Teď jsem se ale zasekala na úplně jiné věci: třímám v rukou Přihlášku k registraci vozidla, a z toho jsem taky úplně paf, mám vyplněno A-jako vlastník, a D - dřívejšího vlastníka, B-provozovatele mám také vyplnit, když je shodný s vlastníkem? D- místo vydání TP asi najdu na velkém TP až ho budu mít v ruce, že jo.Tabulky s reg.značkou neodevzdávám, pořád jsme v jednom okrese. F- číslo schválení technické způsobilosti- to najdu kde? Vím že je to mnoho zbytečných otázek, ale jsem v tom opravdu zamotaná... děkuji.
V čem zamotala, do ruky OP, TP a vyplnit. Jste vlastník, tak nepátrejte po provozovateli, není-li.
Na evidencku muze kdokoliv, potrebujete velky a maly technicak. Nechte ji napsat na vase jmeno. Stoji to asi 200kc.
Ja dnes byl vyzvedavat znacky z depozitu a stacila jim prozatimni cernobila vytiskla "zelena karta". Original mi ma prijit teprve postou, tak jsem se taky bal. Ale vse bylo v pohode.
Takze na urad oba dva, vyplnit tiskopis, velky technicak, maly technicak, obcanky, pojistka, evidencka (nesmi byt starsi nez 14 dni). Zaplatit 800Kc za prepis, popr ekodan, pokud bude - 3000,-, 5000,- nebo 10000,-
Normálně jsem sjednal PR u ČSOB po síti,do cca půl hodiny mi od nich přišla prozatímní smlouva na email i se ZK s tím ,že do 14 dnů přijde kterou podepíšu,jeden výtisk por mne a druhý pošlu zpět jako potvrzení uzavření.Vše jsem si vytisknul a vůbec ne na zelený papír nobo černobíle,normální plněhodnotná ZK nerozeznatelná od té co mi poté přišla s originálem smlouvy!a mohl normálně jezdit-stačí mít ZK-smlouva nikoho nezajímá.
Jinak ostatní již písli předchozí rádcové-na EvK musí být TP a ORV samo auto a +-200kč ,převod na odboru dopravy na úřadu tam vypsat žádost na změny ... a mít připraveno 800kč + příp.ekovýpalné Euro 3 a výš 0 E2 3000 E1 5000 neplní 10 000kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.