Nejste přihlášen/a.
Autoškola sk.A2 plus B.
Nehledejte vši tam, kde nejsou. Svolení pro získání ŘP jste jí zřejmě podepsal, jelikož je dívka nezletilá. Tak co ještě chcete?
Stát se může každému. Na motorce se dnes už nedělají zkoušky s instruktorem za zády, ale žák jezdí běžně sám a je ve spojení s instruktorem přes vysílačku. Instruktor jízdu sleduje. To jen my jsme vozili toho "medáka" za zády. Ale že je žák kopyto a splete si něco s něčím, za to opravdu nemůže sebelepší instruktor.
Pokud má děvče pojistku, bude jí zřejmě vyplacená. Jinou chybu hledat a na někoho házet nemůžete. Učedník mučedník. A dneska opravdu už žáci jezdí sami, přes vysílačku. S tím nic nenaděláte.
Měl jste uvažovat rozumně, jako můj nebožtík táta. Říkal: Mám doma 250 Jawu, auto nemám. Motorku jí nepovolím, tu by mi honila. Auto jí povolím, to nemáme. A tak jsem dělala na auto. Táta nemohl, chudák, vědět, že se 2 měsíce po zahájení autoškoly seznámím s klukem, který měl fungl novou Š 100L. A tak jsem se stejně do provozu dostala.
Jinak - před 10 dny jsem se i já ošklivě vymlela na motorce. V mém věku jsou už ty pády ošemetné, vlhká vozopvka, listí, bláto, leknutí, auto v protisměru, prudké reflexívní zabrzdění a jela jsem přímo přes řídítka a položila jsem to. Za život se něco stane. Pajdám a odneslo to umělé koleno, a nemohu bez bolesti kýchnout - jó, rebra, to je prevít! K doktorovi jsem nešla, mám plno jiných starostí, než si počítat žebra.
Nikoho nehoňte, nikdo za to nemůže, výuka v autoškole dnes probíhá jinak, než dřív. A´T se děvče uzdraví a ať ho to moc nebolí. Ona motorka pětistovka není pro křehlý mladý organismus nic moc. Měla by začínat na slabších. Syn má úžasnou jedenáctistovku, jako sen a taky mi ji nepůjčí, prý bych ji neudržela. Co nadělám. Asi má ten kluk pravdu. Tak si aspoň pohladím občas nádrž. Jaga.
Víte, jak by ten vítr foukal kolem uší? Ale třeba už by byl taky můj poslední, ono je fakt, že v mých letech a v mé síle bych ji těžko držela. A jet padesátkou? To by byla urážka tohoto stroje!
Syn má úžasnou jedenáctistovku, jako sen a taky mi ji nepůjčí
Ta motorka má o 10% větší objem (a pravděpodobně o 100% vyšší výkon) než ta vaše po-autoškolová Š100L
Dobrý den, víte, že zde máte již jeden svůj dotaz na toto téma? Proč tam nepokračujete a zakládáte další otázku? Myslíte si, že více stejných otázek problém lépe vyřeší? Zdravím!
radeko777 - to snad není důvod zakládat další otázku, zvláště, když máte možnost doplnění a reakcí na odpovědi rádců.
Z pohledu autoškoly na to věk nemá vliv. Do toho kurzu na A2 se (se souhlasem rodičů) můžou přihlásit zájemci od 16,5 let.
Kolikátá to byla její jízda (kolik 45min lekcí jízd měla za sebou), když jela poprvé sama a jak jezdila předtím (zdvojené ovládání, instruktor vzadu)? Sice to není podstatné (smí jezdit sama od začátku), ale podle popisu to vypadá, že už měla něco odjeto, když jela sama a byla to čistě její chyba.
Pochybuji,že by lidé zpětně znovu někdo odpovídal,ale možná se mylím.
Omyl ..to není na vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.