Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyměna motoru - nesedí číslo dle TP

Od: huky odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak mám postupovat pokud jsem vyměnil motor u motocyklu původní se zadřel a nevyplatilo se ho opravit tak jsem sehnal jiný ze stejného motocyklu ale ten už á jiné čislo tak jak to mám udělat abych prošel na ev. kontrole.Původní motor má typ N708 a číslo xxxxxx a nový motor typ N709 a číslo xxxxxx ale jsou ze stejného typu a obsahu motocyklu mám na ten nový i kupní smlouvu jen nevím jak to změnit v TP aby nebyl problém na ev kontr.Děkuji za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

nemáte dva stejné motory, ale dva motory jiného typu, kdyby byly stejné, měli by stejné typové označení...na první pohled stejné motory se liší, nějakou konstrukční změnou...do motocyklu patří typ N708, typ N709 lze montovat poute se souhlasem výrobce - akreditovaného zástupce...opatřete si jeho písemný souhlas, pak jdětě na registr vozidel a nechte si zapsat změnu typu motoru, za 50,- Kč správní polatek...číslo motoru s neregistruje, pokud máte ve velkém TP uvedeno číslo motoru, za správní poplatek 50,- požádáte o jeho výmaz z registru i z dokaldů...

nepleťte so číslo motoru a typ motoru...opakuji, číslo motoru s e neregistruje, je to v registru vozidel nepovinná položka, typ motoru s eregistruje.

N708 a N709 nejsou stejné typy motorů, kdyby byli, byli by značeny stejně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]