Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felda brzdy cena

Od: oniel* odpovědí: 11 změna:

Na kolik vyjde výmena předních brzd tj komplet brzdovy system tj desky pisty trmeny hadicky pakny? slysel jsem ze to stoji 10 000 jen predek kolik by byla cena za vsechny dily na obe kola? mam 1.3 BMM RV 96

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

2x

www.autokelly.cz tam si najdete ceny pro orientaci dobré, ale nevím proč měnit hned celé třmeny když maximálně stačí je zrepásnout tedy vyměnit případně vyrezlé pístky a gumičky. Zkontrolovat vůli v čepech a případně dát abnormály

gumidek*
hodnocení

2x

držáky třmenů tak 600 TRW 1200

Třmeny osazené tak 1500 TRW 3000

Desky tak 500 - 800

Kotouče tak 1200 oba

Hadice tak 400 obě ATE nebo Semperit + potrubí asi 400 - 500

Pojistná podložka hadice (drží ji v oku karoserie v podběhu) 25kč jedna (2ks)

Sada čepů tak 200 jedna TRW 400

Brzdová kapalina DOT 4 tak 500,- 3 flašky

Závitové lepidlo loctite 249 tak 300 - 400 modré

Šrouby držáků třmenů tak 25kč jeden (4ks)

Další pomůcky jako tech benzín v plechovce 100 + mosazný kartáček 50kč + nějaké hadry

Kolik to vyšlo... :) A je to bez ABS /EDS

cca 8750,-kč

doplněno 31.07.14 22:34:

poradte.cz/...

doplněno 31.07.14 22:36:

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Minulý týden předek felicia.

celkem 1268,-

kotouče 2 ks ferodo, brzdové destičky vika, sada těsnění, odvzzuš., 2x hadička.

Jó a to ti dělali kde? kotouč ferodo stojí +-500kč,desky vika jsem do teď neznal ale 200kč i když čínu na brzdy?Hadička +-100kč a jsem na 1400kč a kde je zbytek?

gumidek*

Brzdové destičky čína? Se zabijete...

Pokud se jezdí důchod styl jen město, tak možná stačí, ale dálnice, tahání nákladů nebo styl brzda plyn desky přehřeje a pak se udělají trhlinky, třepí se a i vzplanou a blbě se vzrůstající teplotou brzdí.

Nechápu jak někdo ušetří na brzdách.

doplněno 31.07.14 22:44:

Vika brzdy si koupí někdo, kdo má favorita nebo feldu na dřevo do lesa a už nemá ani RZ ani TP ani STK/EM a ne silnici už nejezdí.

Nedobrzdit na přechodu a sejmout dítě je to nejhorší co může nastat a k vůli ušetřeným penězům život v háji. měl jsem zezačátku vika silent motoru a po půl roce urvanej. Jak asi dopadnou brzdy...

5r53afa3o

Kolik čínských destiček si měl na autě? Asi žádnou. Protože dnes rozlišovat kvalitu dle země výroby už nelze.

Jezdil jsem před rokem destičky KAMOKA za cca 150Kč za sadu a dle mě OK. Teď tam mám VALEO za 220Kč a brzdí to o kousek lépe. Ale nic zásadního.

gumidek*

A VIKU jsi měl? Když jsem se zezačátku v dílech nevyznal, tak jsem koupil silent motoru, tlumiče, brzdové kotouče a čepy řízení. Vše do půl roku KO. První silent, pak čepy, kotouče zvlněné asi v 5 měsíci a nakonec tlumiče (olej vytekl).

Vika díly nikdy. Stačí když čtu diskuze, jak nepasují karosářské díly a musí se dotvarovat nebo rychle reznou výfuky...

jmhad*

záleží na firmě,před technickou chtěl u mne 3,5

fik
hodnocení

0x

To je pitomost,do 3 tisíc kvalitní materiál v pohodě nakoupíš. Třmeny měnit nemusíš,stačí je repasovat,dát nové pístky a gumičky,nové vodící čepy,a třeba je nechat nabarvit.šikovný garážník to nahodí za hodinu

meart*
hodnocení

0x
Ja delal predek nedavno vyslo me to do 1300 kc. Montoval jsem vse od feroda. Na cinskych deskach jsem najizdel v prumeru 12000 km coz je slabota. Podivej se na www.autodily-cardo.cz feroda po 3 stovkach. Autokelly jsou predrazeni zlodeji od nich nic neber. Ja od carda beru uz dlouho a nikdy nebyl problem. Maji znackove veci za cenu ciny. Pokud bude mit nekdo blbe pripominky tak na to kasli ja odtud kupuju dily na nase 2 auta a vzdy vse v cajku. A ochotne poradi. Posilaji na dobirku vetsinou hned do druheho dne. Postovne je jednotne kolem stovky. Pokud bydlis pobliz Mostu tak si tam muzes zajet. Ja su z Brna , tak je to pro me nerealne.

já sehnal na tátovo feldu desky od meyle 200kč a kotouče meyle 350kč kus

zeptam se proč to měnit komplet ty brzdiče moc neodchází většinou se jen zevnitř rozpadnou hadice a pak ten pístek nejde skoru zatlačit a druhá věc zareznou v třmenu ty plovoucí šrouby ale většinou se to podaří rozhejbat urval sem to asi jen 2 krát

a pokud máš zakladní nářadí zmákneš to i sám před barákem

skoda-club.net/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]