Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám problém s palubním PC apri TC-6 ve feldě 1,3 MPi 50kw 1999, Přestal fungovat dojezd na zbývající palivo,to by mi ani tak nevadilo,stejně jsem to nevyužíval,ale horší je že po každém startu tam skočí varování a musí se to ručně překliknout
Jde to nějak opravit nebo aspoň tu funkci vypnout? Opojení od kabeláže ani manuální reset nepomohl
Díky moc
Problém je že já ani nevím že se to snímá u palivoměru a kam ty dráty vedou,proto se ptám. Každopádně díky za opověď podívám se na to
Je potřeba demontovat palubní desku. Demontuje se i s přístrojovkou v celku (budíky). Je nutné demontovat náhon tachometru na převodovce, jinak brání povytáhnutí palubky a takto drží za bowden náhonu za tachometr.
Povoluje se jen ta matice na převodovce na tom náhonu. Celý pastorek se nevytahuje (nepovoluje se ten šroubek naboku stou příložkou u té matice bowdenu. Je dobré to prostříknout olejem, pokud se to dlouho nedělalo. Jinak to nepovolíte a je potřeba ten náhon vytáhnout celý, ale je riziko, že do převodovky spadne (je volně). Tak pozor na to, jinak se musí kuchat převodovka k vůli blbosti a neznalosti a to je nepříjemná věc. Proto píšu vytáhnout náhon celý jen v krajním případě.
Rozhodně to nervát, jinak na přístrojovce ulomíte úchyty vespodu a má je ulámané skoro každá Felda. Volant se taky sundává pro lepší přístup, jinak je to prasárna.
Za budíky jsou tři konektory. Tuším ten žlutý a pin 1 vede k palivoměru a na tom je rychlospojkou další drátek a ten vede na TC.6ku. Právě to napojení může být nevodivé či s velkým přechodovým odporem.
V odkazu níže návody na TC-6 a demontáže palubky,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.