Nejste přihlášen/a.
Ahojte.
Potřeboval bych poradit ohledně tohoto zesilovačedo auta Blow adrenaline tl-x307.
Chci si ho dat domu a chcise zeptat jakevé konkrétni trafo bych k němu mohl dát (prosík když tak hyperodkaz)
a kdyby šlo by tam dát toto http://dx.com/p/y-12-25-300w-12v-25a-led-switching-power-supply-adapter-silver-100-240v-278158#.UyTB4vl5NoN
Díky za vaš čas a za radu.
Kdyby tak viz tady poradte.cz/...
zesilovač do auta samozřejmě nevyžaduje 14V, to by potom nebylo možné poslouchat při vypnutém motoru, nebo dokonce někdy ani při zapnutém motoru a zapnutými světly na volnoběh. S přehledem stačí napájení 12V. Proud 25A by měl být dostatečný, potom je maximální teoretický výkon 300W, nepředpokládám, že by byl takový výkon doma vůbec využitelný.
Takže ano, zdroj lze použít
doplněno 21.03.14 23:22:stavba transformátor + usměrňovač + filtr by byla minimálně 2x dražší
doplněno 22.03.14 19:51:Jen doplním, samozřejmě to MŮŽE MÍT napájení víc než 12V, však je to dělané do auta, kde se bězně vyskytuje napětí až 14,5V, jen říkám, že jistě není zapotřebí mít napájecí napětí takto vysoké.
A ještě za druhé, pro upřesnění, není to trafo ale spínaný zdroj
Díky moc ja vim že to nemůže mít víc jak 12v jen jsem se chtel ujistit jestli by to trafo bylo ok diky moc za radu až se těším až mi to příjde.
doplněno 23.03.14 11:46:To znamena ze to tam dat menuzu?
(jestli ano pls pošli mi neco co tam byt muže )
doplněno 23.03.14 12:08:A toto by slo? omal.cz/...
doplněno 23.03.14 12:13:nebo toto unicomputer.cz/...
nebo toto shop.atoselektro.cz/...
nebo proste pls posli mi odkaz s trafem co k tomu muzu dat a pojede vse ok diky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.