Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřeboval bych poradit ohledně zesilovače do auta Blow adrenaline tl-x307.
Daroval mi ho bratranec a já bych ho chtel použít jako zesilovač k PC.
Ale mám takový problém. Mám trafo ale je slabé a tak to nezvládá a potřeboval bych poradit jakové trafo použít (momentálně mám toto pcprokazdeho.eu/... ).
Děkuji za všechny rady.
RMS výkon do 4 Ω má asi 300 W, takže pokud jsi schopný ten výkon využít, potřebuješ zdroj s výstupním proudem minimálně 25 A. V běžné domácnosti vyjde nejlevněji nějaký silnější (500+ W) počítačový zdroj.
doplněno 14.03.14 21:55:Jaké bedny k tomu máš?
Jo to jake bedny vim uz jsem si koupim primo k tomu podle tohodle blow.com.pl/... je to napsane upl ne upodu koupil jsem si 200w PMS 75w 4oby a asi 98 db jestli si vzpominam dobre a bassu mam pasivku 400w RMS 100w a uvazuji o koupi tohoto alza.cz/... .
Jinak dik za radu rikas ze 25V z nejakeho PC? nebo slo by i trafo na napajeni led pásků?
Sory spletl jsem se v tom co jsem psam ne 25V ale 25A a chtel jsem se jeste zeptat neporadil by si konkrétní trafo dekuji.
Ja to povím takto.
Já se v elektrice moc nevyznám a tak píšu tady abi mi nekdo poradil konkrétní trafo nejlépe i s hyperodkazem.
¨kdybyste nejakové poradili dik moc.
doplněno 15.03.14 11:33:Šlo by tam dát toto dx.com/...
Nebo prosím doporučte mi nějakové rád bych skusil jak to hraje naplno u bratrance v aute to bylo brutal tak by me zajimalo jak to bude hrat v pokoji diky za vsechny rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.