Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojeni sireny

Od: gubaxan® odpovědí: 11 změna:

Zdravim.

Koupil jsem si houkačku do auta

aukro.cz/...

a ted mam dilema jak to zapojit.

V aukci bylo psano,že to stači zapojit na baterku (zkoušel jsem + a - a vše funguje) ale mam strach (nejsem elektrik,tak to nevim) zda to nebude žrat baterku a rano přijdu a nenastartuji...

Co si o tom myslite?
Diky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

foo*
hodnocení

2x

poradte.cz/... tu se to řešilo

hodnocení

0x

no tak to zapoj a změř si klidový odběr s baterie no a jak bude větší jak 30mA tak si na ten plus dej svůj vypinač

nebo jinak to plus si zapoj až po klíčku a nemusíš nic řešit

hodnocení

ale problem je v tom že to nemam čím změřit...

tak si ze 12V žárovky vyrob zkoušečku a napoj to až na plus 12V po klíčku najdeš na spínačce jo a pokud to nemá vlastní pojistku tak si tam na to plus dej jednu 5A pojistku

hodnocení

diky moc za rady :)

ale vubec to nechapu jak si vyrobím něco se žarovkou atd :D

asi budu muset zajet k elektrikovi,když se tu někdo neozve kdo to třeba už zkoušel :)

k žárovce připevníš 2 dráty jeden na plus žárovky druhej na mínus žárovky pokud máš k žárovce objímku máš to jednoduší nebo si jí za pár korun kup v autodílech

měříš proti kostře vozu tj jeden konec opřeš o kostru auta a druhým hledáš plus 12V po otočení klíčku

doplněno 23.12.13 19:55:

v autodílech koupíš žárovkovou zkoušečku na 12V

hodnocení

Diky,zkusim to :)

zabu
hodnocení

0x

Ježíš to je hovadina, na tom Aukru.
výkon 70W,
hlasitost 160dB. To měřili přímo u té trouby, asi.
Ten internet snese opravdu všechno.
A lidi to prodejcům žerou a žerou a žerou.

hodnocení

Tak každymu se libi něco jineho :)

Mě třeba tohle je jen pro srandu kvuli znamym :) To co tam naměřili mě taky nezajima, hlavně ,že to vydava ty zvuky co chci...nic vi c.)

praivo*

Borci si na auta dávají sirény pneumatické :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]