Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opel Tigra - velký kouř z výfuku

Od: violetka odpovědí: 8 změna:

Zdravím, mám Opel Tigra A a z výfuku mi jde strašně moc kouře, podle souseda, který to včera viděl, to bude "jen nějaká prasklá hadička, díky které kape voda, a proto to tak hulí" (citovala jsem jeho slova), můžete mi prosím říct, zda to může tímto nebo něco horšího? Děkuji...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Jakou barvu má ten kouř?

k2
hodnocení

0x

To co tvrdi soused je vrcholna ptakovina, nicmene pokud se neztraci voda a olej, tak bych to pripisoval pocasi.

jj ted to hulí jak dýmovnice...po zahřátí by to myslím dělat nemělo

jonny*
hodnocení

0x

mas benzin nebo naftu? a barva koure?

jm*
hodnocení

0x

Dobrý den, viděl bych to na vadné těsnění pod hlavou. Koukněte pod olejovou zátku, zda tak není bílý šlem.

hodnocení

0x

Neni to nahodou tahle Tigra?

poradte.cz/...

Jinak neni zatim duvod k panice. V tomhle pocasi "kouri"po studenem startu kazde auto, jak jiz pisi ostatni. Jaky ma ten kour barvu?

nu*

samozřejmě že je to ta Tigra, auto je pěkné, violetka potřebovala jezdit a teď to budeme léčit na dálku

jyri*
hodnocení

0x

No z toho důvodu že si nám sem napsal celkem prd se z toho nedá odvodit přesná závada chce to abys napsal zda je to benzín nebo diesel a jakou barvu má ten kouř a zda to je jen když vyjíždíte od domova nebo celou dobu jízdy jelikož studený motor je jasný že kouří protože řídící jednotka nastaví bohatou směch aby vám motor nekiksnul

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]