Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém se startováním mé Octavie 1.8T 110kw 4x4.
Když auto startuji na druhý den, kdy dlouho stojí, nebo třeba po 4-5 hodinách, kdy totálně vychladne, napoprvé vždy zdechá a zdechne buď úplně nebo to raději zdechnu já, na podruhé už motor drží poměrně dobře a jedu.
Dnes se mi ale stalo, že jsem nastartoval až na potřetí a i při rozjezdu na jedničku, potom i na dvojku mi auto mírně cukalo, ale hlavně se dusilo, až jsem to trochu rozjel - bez problémů.
Podotýkám, že když ujedu cca 200m už žádné problémy nemám, když zahřátý motor nastartuji, zase naprosto v pohodě, jen když je chladný.
Nevíte, co vyměnit? Co to může být? Děkuji
už si někdy měnil palivovej filtr ten pod vozem? dále by asi stálo nechat prověřit čerpadlo paliva jakej dává tlak
neuškodilo by vyčistit a vagem nastavit klapku vzduchu
ještě okoukni veškerý podtlakový hadice a neškodilo by provést diagnostiku vozu
Dobrý den,
problém bude asi vyřešen, mělo by to být čidlo tlaku oleje, už jsem si ho koupil Nevíte někdo prosím, kde tohle čidlo najdu? Děkuji
Může to být tím, nemusí, každodně mi to dnes při tom špatném startu ukázala i přístrojová deska, kde bylo napsáno "špatná tlak v oleji" nebo tak něco.
Takže čidlo chci vyměnit tak jako tak, potom vám napíšu, zda-li pomohlo nebo nikoliv, ale poradíte mi nyní, kde tohle čidlo v motoře 1.8T najdu? Děkuji
jo pokud jsi točil pul hodiny starterem tak to je neormální.. aspon teda mě to tak dělá, když dlouho točím a nechytá tak začne řvát kontrolka oleje..
doplněno 17.12.13 18:15:ale klidně není problém s výměnou.. řekl bych, že je v okolí olejového filtru...stáhni si dílenskou příručku když už se v tom chceš hrabat... přes internet ti to nikdo neopraví..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.