Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě Octavia 1.8T - nestartuje napoprvé

Od: octavka odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

dnes jsem byl v autobazaru, dívat se na Octavii 1 ve 4x4 s motorem 1.8T 110kw. Zarazilo mě, že hned napoprvé nechytla...zdechla za 2s...podruhé to bylo již lepší...ale raději jsem to zdechl a nastaroval potřetí už hezky a pak šlapala, jak na volnoběh, tak za jízdy, tak po jízdě..

Majitel mi říkal, že je to U TĚCHTO MOTORŮ normální, že to má nějaký přdehřev a jak jsou ty mrazy (bylo kolem -2), tak to prostě startně hůře. Slyším něco podobného poprvé, nevíte co to může být, popřípadně na kolik je to u těchto motorů normální?

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

1x

blahopřeju, 4x4 a navíc nestartující, z českého bazaru...to je ta nejlepší volba

octavka
hodnocení

Je to sice ČR bazar, ale jen výpomoc kamarádovi. Je to jen překup. Protože auto je z ČR, má jen 1 majitele a ten to bazaru svěřil. najeto jen 180tis a dle VIN ověřeno.

Zajímá mě jen to startování, nic víc, děkuji

nu*

pokud tam auto stojí půl roku a nebylo po celou dobu nastartováno, pochopil bych že se to stane po půlroce při prvním staru...jinak ne...cokoliv jiného řekně prodejce bude účelová lež nebo hloupost...

oktavia
hodnocení

Takže nebrát? Ale co to může být? Může to být jen nějaká blbost ne?

dericcaster*
hodnocení

0x

No kdyby bylo -20°C tak budiž, ale teď je kolem nuly. A pak když to takhle zlobí teď, tak co až bude fakt -20... Asi bych do toho nešel, ale neznám tyto motory a třeba je to fakt běžné, ale divil bych se...

hodnocení

0x

prvne bych to fuknul na diagnostiku a vse vymazal , proturoval , projel , procistil skrtici klapku , natankoval naky 100 oktanovy benzin a poradne to projel , jak se vse vypece , promaze , vysusi atd... tak by to mohlo byt OK

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]