Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světla na autě

Od: feryramus* odpovědí: 8 změna:

čím vyleštím světla na autě prý je na to nějaká pasta

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

leští se jen přední sklo světla stream.cz/...

vosikac*
hodnocení

0x

3mcarcare.cz/...

auto-moto-renovace.cz/...

ralpneu.cz/...

atd atd po zadání leštění světometů do vyhledávače ;)

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Otázka je,proč chceš leštit světla.Obyčejně stačí běžné prostředky na sklo nebo obyčejná voda.A pokud je zašlá parabola,nepomůže Ti žádné leštění.

Bo plast a ne sklo.:D

ar*

: jirkamatapat® otázku není proč chce leštit zašlá světla, otázkou je proč odpovídáš, když nevíš "voco gou"

feryramus® na rozleštění zašlých polykarbonátových světel jsou přímo přípravky. Já osobně používám XERAPOL a CAREX.

google.cz/...

autolesk.cz/...

Více i s foto, ve starším dotazu poradte.cz/...

doplněno 09.08.13 22:21:

jirkamatapat® ono v době, kdy drtivá většina vozidel používá polykarbonátová "skla"už deset let a některá modely ještě déle, to není věštění z křišťálové koule, ale logická úvaha. To že máš ještě sklo, neznamená, že ho mají všichni.

jirkamatapat*

Nevěděl jsem,že věštíš z křišťálové koule.Já jsem v dotazu nikde nenašel o jaká světla se jedná,tudíž jsem odpovídal jen všeobecně.Já mám světla skleněné a jak možná víš,ty leštit není třeba.Nebo leštíš i sklo?

bonie*
hodnocení

0x

... a nebo přišel takhle z kauflandu... a světlo bylo na cimprcampr... stalo se mi, koupila jsem nový a to nový... je tak moc nový, že jsem to starý musela nějak vylepšit, Pomohla mi obyč tempo pasta a leštící kotouč na vrtačce. Časem ten plast zase zajde ale není problém to prostě přetáhnout znovu

virus*
hodnocení

0x

Pasta TEMPO..cca 80,-Kč. Sám to používám a je to nejrychlejší a funguje. Pro rýpaly : Leštím plastová světla-ručně hadříkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]