Nejste přihlášen/a.
Prosím pomoste mi smíchal jsem 2 benzíny omilem dohromady kámoš dal do něj modrý nějaká jeho směs a já tam dal svůj červený nevěděl sem že on má inačí olej.Nezadřu si motor nebo on je zrovna opravený?PS:je mi 15plac
Ona je otázka, co se tam má správně lít a kolik čeho je tam nalito. Pokud jste tam nalili něco vyloženě špatného, tak jediná jistota je tu nádrž vypustit. Do čeho jste to vlastně nalili a jak se ty benzíny liší?
P.S. Člověče, je ti 15 a dokážes vyplodit takový příšerný příspěvek? Ze začátku jsem ani nedokázal pochopit, co se stalo...
Nepoklesla, viz třeba toto nebo uživatelky "mrnousek"a "break". Je to o lidech. někteří nejsou schopni napsat srozumitelný příspěvek, i když jsou o mnoho desítek let starší než já (17), někteří navzdory nízkému věku překvapují příspěvky ukazují přesný opak - příspěvky velice dobře srozumitelné a téměř bez chyb.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.