Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Likvidace UK vozu v CR

Od: pae odpovědí: 5 změna:

Dobry den,
vlastnim vozidlo (r.v.1997), ktery jsem si privezla z Anglie. Provozovala jsem jej v CR zhruba 1 rok na anglickych znackach. Momentalne vuz neni provozovan, je odhlasen v UK (jako exportovany), ale neprihlasen v CR (nelze prihlasit vozidlo s pravostrannym rizenim). Moje otazka zni: jak muze clovek postupovat, pokud se chce vozidla zbavit, at uz se jedna o ekologickou likvidaci ci prodej (poskytnuti za odvoz) na nahradni dily? Nerada bych se ucastnila neceho nelegalniho.
Dekuji za jakoukoli radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Vozidlo můžete prodat, darovat nebo nechat ekologicky zlikvidovat. ;)

luke237
hodnocení

0x
Auto LZE PRIHLASIT! Resilo se to tady pred par dny, kde se odkazovalo na jeden skvely pris/... z drivejsi diskuze.
cyril*

Na zadaný dotaz : "Moje otazka zni: jak muze clovek postupovat, pokud se chce vozidla zbavit?" opravdu skvělá odpověď!

luke237
Tazatelka se chce vozu zbavit proto, ze neni prihlasen v CR, protoze si myslela, ze to nejde. Ted kdyz vi, ze to jde, tak se ho predpokladam zbavit chtit nebude.
Je to dobra odpoved na tazatelcin problem.
luke237
Ta diskuze z pred par dni je tady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]