Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis vozidla

Od: bazzy odpovědí: 10 změna:

Dobrý den chtěl jsem se zeptat zdali pak nebude nějake problém v tom když jsem v loni v unoru koupil auto s bazaru a ještě jsem ho na sebe nepřepsal.A chtěl bych ho tedka zajit přepsat.Není tam nějaka lhuta stanovena děkuji za odpověd Zbyna

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Lhúta stanovena v tomto případě není.

hodnocení

0x

vlastník vozidla musí do 10 dnů...

pokud nejste uveden v techničáku hrozí Vám sankce..

axlik*
hodnocení

0x

poradte.cz/...

na co jsem to tu dával že :) ŽÁDNÁ SANKCE NEHROZÍ!

ale tento případ je něco jiného, nebo máte přesnější info od tazatele?

nu*
hodnocení

0x

vlastník musí nahlásit změnu do 10 dnů ( §11,12) zákona č.56/2001Sb.

erikch*

...ale "doregistrace" již není změnou ve smyslu zákona...,v tom to celé je...

buss
hodnocení

0x

Nejlépe bude se podívat do zákona, co vše musí vlastník vozidla, jaké má povinnosti. Při konfliktu na úřadě se budete odvolávat, ale na ... mi napsali, že...

bazzy
hodnocení

No vidím že tady každy píše něco jiného dneska jsem volal na odbor dopravy a zjistil jsem že žádná sankce nehrozí a doby na přepsání je 15 dnu ale pokutovat mě za to nemužou takže díky a nashle :)

nu*

jakých 15 dnů, nesmysl, 15-dení lhůta je na nahlášení změny pojišťovně

Každý píše něco jiného protože to zákon neřeší ani jasně a ani srozumitelně...asi to byl záměr zákonodárce

bazzy, a jste uveden v techničáku v odhlášce na Vás?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]