Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíječka baterie

Od: petroch25® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chci se zeptat ohledně této nabíječky autobaterií - jestli za ty peníze by to byl dobrý nákup :)

auto.aukro.cz/...

doplněno 24.01.13 16:28:

a nebo by byla lepší tato - auto.aukro.cz/...

doplněno 24.01.13 16:38:

je to akuma 45Ah

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzs*
hodnocení

3x

Dobrý den, řekl bych, že vypadá podobně jako ta z Lidlu, gumidek o ní nedávno psal. V obchodě stála nová 499 korun, tak si radši počkejte, až bude znovu v prodeji.

doplněno 24.01.13 16:27:

poradte.cz/...

jdukolem

Mají opět v Lídlu!

albatros498022*
hodnocení

2x

Obojí má dost malý nabíjecí prou jde o to jakou kapacitu baterie budete nabíjet, pokud bude vysoká tak to bude trvat hodně dlouho. Spíš se jedná o taková dobíjení a uderžování u těchto. Na nabíjení bych asi sháněl něco slušnějšího a výkonnějšího. Jinak ta první bude zase v Lidlu tuším od pondělka.

hodnocení

díky, zítra se do lidlu podívám :)

gumidek*

Už tam byla dnes, tak snad Vám nějaké zbydou. Každopádně stojí za to objezdit Lídlů víc, kdyby nebyla.

Lidlovskou nabíječku mám pár let a spokojenost. Nabíjím gelovky i normální baterie a v pohodě. Nemá 6 V což je malá nevýhoda.

praivo*

Ty nové už myslím 6 V mají.

hodnocení

půjčil jsem si od kamaráda nabíječku a na měřil jsem na svorkách přes 16V - to se mi zdá moc, tak si chci radši koupit svou

takjan*

To je ale naprázno bez AKU OK!

Dnes jsem nabíjel "lidlovskou". Pokud má aku méně po 10 volt nabíjí pulsně pak stálým proudem do 14,4 V, poté se přepne na udržovací proud. Konečné napětí je pak 12,8 V. Nicméně 16 V je dost, alternátor nedává také 12 V ale o něco více, ne?

takjan*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]