Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
před dvěma lety mi strejda sehnal auto. Abych neplatil ekodaň, jezdil jsem celou dobu s tím, že je na mě auto odhlášené. Nyní se ho potřebuju zbavit a každý říká něco jiného. Poslední varianta je taková, že auto nechám ekologicky zlikvidovat, dostanu potvrzení o ekologické likvidaci, s tím zajdu na příslušný úřad, tam auto dohlásím za 800Kč (není potřeba evidenční prohlídka) a nechám "zrušit". Tím by to snad mělo být kompletně vyřešené. Je tomu tak? Díky za pomoc a radu.
Likvidovali jsme takhle postupně tři auta a funguje to tak, jak píšete. Více o ekolikvidaci auta viz zde poradte.cz/...
Když nakládali náš první Wartburgi, oba jsme brečeli, bylo v něm tolik vzpomínek.
podle dne splatné legistativy je top přesně tak, jak píšete...
ale víte, jak to funguje...radí každý kdo má v zadku dírku...nejlépe s odkazem na zaručené stanovisko nějakého známého - bývalého policisty...nechcete raději zavolat na své registrační místo a zeptat se přímo toho, kdo bude úkon provádět?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.