Nejste přihlášen/a.
zdravim, mam auto z roku 1991, stk mu skoncila a uz kontrolou neprojde, bylo mi receno, ze ho musim, kdyz se ho chci zbavit, ekologicky zlikvidovat, jak to probiha? a co to obnasi? vubec tomu nerozumim. dekuji za odpovedi
Najdete si firmu, která ekologicky likviduje vozidla, což znamená, že vám od toho dá certifikovaný papír, že ho ekologicky zlikvidovala a vy ho na základě něho odhlásíte v evidenci vozidel. (Ne každé vrakoviště má licenci na ekologickou likvidaci vozidel, na to pozor.)
Já to teď zařizuji tetě na Trabanta, sehnala jsem firmu z Liberce, kt. přijede pro vůz, naloží ho a odveze a dá mi na místě papír, už jsem s ní takto jedno auto likvidovala a byla spokojena, platí se jen ten odvoz, ovšem zavézt si to tam můžete sám a neplatíte pak nic.
Ano, auto by měli vzít zdarma, ostatně v pondělí jim zavolejte, oni vám k tomu řeknou bližší info
Renova auto 482 771 241Mohu-li se zeptat, ktera firma z Liberce to je? Ja poptaval tu u letiste a to jsou IMHO vydridusi a zlatokopove...
Tak to nevím, název firmy jsem vám napsala k telefonnímu číslu výše, pro mé auto si přijeli do Prahy, chtěli 1000 Kč za odvoz, kdy ho naložili na přívěs, o ceně jsme se nedohadovali, protože mi přišla slušná a další náklady nechtěli. Já tam u nich nebyla a dle zákona mají vrakoviště povinnost auto přijmout zdarma, tak nevim, jak by chtěli něco vydřít. To by bylo protizákonné. Já jsem tuhle firmu volila kvůli jejich specializaci na dvojtakty, jinak když zadáte do www.google.com hesla "ekologická likvidace"a pojmy třeba aut, autovraků, vozidel nebo vraků, tak to vyhledá i jiné firmy, kde máte možnost si vybrat, jaká vám bude vyhovovat.
O postupu při likvidaci vraku papírově na úřadě a sběrných místech autovraků je detailněji pojednáno zde zavolantem.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.