Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíječka autobaterii Lidl

Od: tomaso33 odpovědí: 17 změna:

Je dobra tato nabijecka z Lidlu za 499 Kč? Oddneška a mají jich tam dost. Možná bych radši koupil levnější, ale asi by nebyla tak kvalitní?

Díky!

Link: lidl.cz/...

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Znamej + spousta lidi i zde kazdou zimu tvrdi ze za ty prachy je to bezva kup.

gumidek*
hodnocení

2x

Jestli je dobrá? Senzační! Tady jsem to nedávno řešil. Je tam video a návod. Jen samá chvála! Berte!

poradte.cz/...

doplněno 12.10.12 10:35:

není zač, je fakt super!*hi**placni*;)

tomaso33
hodnocení

Gumidek - luxus! Díky:)

tomaso33
hodnocení

Lepší obrazek: akce.najdislevu.cz/...

Jen mi je líto, že neukazuje, jak moc už je nabitá baterka. Zdali 25% nebo 75%, jak jsem to viděl u dražšího typu. Je to ale k něčemu dobrý?

hodnocení

0x

S jakýmkoliv průmyslovým zbožím z Lidlu mám jen dobré zkušenosti.

asd*

Mno, všechno zdaleka ne, šmejdů se tam taky najde dost ;)

Ale ta nabíječka je dobrá.

Šmejdů se najde všude dost nejenom tady, ale tahle mi dělá dobrou službu už asi tři roky. A kontrolka nabití tam je, signalizuje diodou buď nabito zpola, nebo úplně.

Klidně si ji kupte, za ty peníze opravdu dobrý.

hodnocení

0x

před pár dny se tu řešilo a každý kdo ji má jen samou chválu píše ;) nicmene dneska sem tam byl pro ten hever pojizdný, ten je naprosto bezvadný za tu cenu 599 kč ;) měly poslední dva kusy jeden sem si vzal, u té nabiječky sem chvilku stál ale nakonec sem ji nevzal jednu nabiječku mam doma tak by to bylo zbytečné, ale měly tam více jak 10 kusu ;) každopádne ten hever je naprosto dobrý kup :)

nickolas

No nevím jestli ten hever je opravdu za tak skvělou cenu. Třeba tady: automotoport.cz/...

Nicméně mám dojem, že v Baumaxu jsou běžně za 400,- až 500,-

buss
hodnocení

0x

To chvály, to je chvály..., mám ji asi přes 5 let, u krokosvorek se ukroutily kablíky a též se přerušil kabel, myslím síťový hned u krabice. Jinak... nikdo neví jak pracuje spolehlivě elektronika, zda je aku skutečně řádně nabitý po signalizaci, jedině změřit kapacitu, nebo nechat dobíjet ještě nějakou dobu nízkým proudem. Též mikrospínač nespolehlivý. V lidlu kupovaný pěkný kompas jsem vrátil, ukazoval všelijak. Dobíjecí AA Tronic 2500 levné stály za prda. Levná spořivka svítíí.

gumidek*

No, každýmu se mohou ukroutit. Podle toho, jakým násilím je rovnáš. To není o nabíječce ale o přístupu a údržbě. Pád z okna paneláku taky nepřežije.

Dobíjí jak má. Mám ji společně zapojenou s ampérmetrem

jsojka*
hodnocení

0x

Určitě ji kupte, já ji mám 5 let, naprosto bez problémů, dobíjí správně v několika krocích (měřeno). Záruku jsem měl 3 roky. Kdybyste ji nesehnal, mám někde doma kontakt na zastoupení, od kterého můžete za stejnou cenu koupit. Sídlí někde v Uhříněvsi. S.

nu*
hodnocení

0x

nedá se koupit protože v Lidlu mají pokaždé jen 3- 4 kusy a ty se hned rozeberou

gumidek*

Ve čtvrtek jsem se koukal v Lipníku nad Bečvou a měli tam asi 15 kusů.

tomaso33
hodnocení

Tak u nás jich měli desítky, mám už doma! Díky všem:)

erikch*

nu-jak ve kterém-asi někde vědí,že by čecháčci byli moc "dobití",proto myslí na jejich dobro a dají k dispozici pár kousků,jinak ve městě automobilů v Krkonoších i dnes odpolko půlka kontejenru těchto nabíječek...

daniell*
hodnocení

0x

Dobrý výrobek a dobrý kup *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]