Nejste přihlášen/a.
Navazuji na můj předchozí dotaz zde poradte.cz/...
Kia Ceed SW nová stejně tak i Hyundai i30 kombi. Oboje zavazadlovy prostor 528 litru, dle specifikací. Má Fabia kombi z roku 2006 (ne ten současný facelift) dle toho co jsem našel 426 litrů.
Dnes jsem se byl podívat na tu i30 kombi a vzal jsem si metr a výsledek: i30 o 8cm širší kufr než má fabie, ale o 5-6 cm nižší. Stejně tak by dopadla i ta Kia, potvrzuje se mě tím muj pocit že je ten kufr proste malý, tj ve srovnání s tím co mám teď stejný. Výsledek tedy cca totež i přesto že mám mít papírove o 100l menší zavazadlový prostor.
Ještě vtipná věc, to jak se všichni zastavají kie a hyundaie, že nemá tu dolní lištu v kufru, to je proto že je ten kufr o těch 5-6 cm výše
Takže co dál?
Octavka kombi, Peugeot 308sw, (zavrhuju Dacii)
Do kufru mimo jiné často dávám složený kočárek, cestovní postýlku a madraci a pak se tam musí vějít další věci typu oblečení pro 3-4 osoby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.