Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servis bubnové brzdy - cena?

Od: oto000® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den za 2-3 týdnu pujdu na STK jelikož bych to chtěl mít vše v pořádku chtěl bych si nechat vyčistit a seřidit zadní brzdy klasická bubnová brzda jelikož mě nešel ten buben sundat tak bych to chtěl dát do servisu kolik si zato můžou tak vzít?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Renault 1.4ka? Tipuji tak 2 hodiny práce cca 500,-

doplněno 22.09.12 19:28:

poradte.cz/...

Pokud do toho polezou, tak určitě bude potřeba vyměnit některé díly samostavu. Počítám, že to bude pěkně orezlé.

doplněno 22.09.12 19:40:

Tak to nebude tak hrozné. Spíš je potřeba uvolnit ten samostav. Při brždění se časem vyfrézuje drážka od pakny do bubnu zevnitř a pak to skrz ní nejde dolů. Je potřeba odblokovat samostav a tím se přirazí pakny k sobě a buben jde dolů. Případně se oťuká kladivem. Ten samostav tam být musí, jinak má pedál dlouhý chod, tak proto tam je a je potřeba ho jakoby vrátit do výchozí polohy, kde bývá, když jsou pakny fungl nové.

22.09.12 19:25
hodnocení

ano 1,4

hodnocení

myslím že to orezlé nebude nebo před 2 roky jsem to měl sundane tak to bylo v pohodě vyčistil dal zpět a technickou to prošlo na brzdy bez problému ale ted to fakt nemůžu sundat možna jsem měl malý šroubovák a kladivo:(

ale možna že jo 2 roky jsou 2 roky všechno je možné unás v ČR kde je 8 měsícu zima 4 měsíce trochu teplo jeto možné

itan71*

Hodinová sazba u autorizovaného servisu Renault na vozy nižší třídy se pohybuje kolem 500kč za hodinu.Takže jak píše @gumidek 2hodiny práce za 500kč je mimo autor.servis. levnyautodily.cz/...

hodnocení

a jde ten samostav uvolnit přes díru v bubnu kde jsou díry na kola

doplněno 05.10.12 15:08:

takže vyčištění brzd stalo 500 kč toje dobrá cena

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]