Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat,jestli někdo poradí,jak vyřešit následující problém:manžel před 16 lety prodal auto kamarádovi bez přepisu,auto je tedy registrované na manžela,bez kupní smlouvy,velký techničák manžel ztratil při stěhování,auto už zřejmě neexistuje,to už nikdo neví,asi skončilo ve šrotě,manžel tedy nemá ani auto ani SPZ ani velký TP,prostě nemá nic,jen auto v evidenci a kamarád je bůh ví kde,PROSÍM,PORADÍ MI NĚKDO CO S TÍMTO PRŮŠVIHEM?Děkuji předem za odpovědi!
no normálka-splašit ekologickou likvidaci za pěěěťo to musej někde udělat bez auta to je dnes normálka.. Nechat si vystavit od auta duplikát techničáku a začít s vyřazováním, toto není žádnej problém. A jestli to je tak dlouho tak zde krouží nějaké nejspíš pravdivé fámy že stačí místo likvidace sepsat čestný prohlášení že vozidlo přestalo plnit svůj účel a že jste si z něho vyrobyly třeba letadlo tudíž již má jiné využití a nejedná se již o motorové vozidlo. Nějak tak to snad je. Ale nejjednoduší a nejjistější je kontaktovat Váš dopravní inspektorát a jednat jednat a jednat-jsem v podobné (složitější) situaci a po několikadenním obvolávání jednání a neschopnosti některých úředníků se začíná rýsovat konečně řešení. Nedoporučuji jednat s úředníkem, kterej má IQ houpacího koně furt opakuje zákony a paragrafy a je línej něco řešit. Jednejte s lidma, kteří si stojí za svou inteligencí a dávají to najevo svou vstřícností a ochotou daný problém řešit.
doplněno 05.01.09 16:04:pardon *vyrobit je s měkkým (to mě teda koplo až teď ale za ostatní chyby neručím nic jinýho mě tak nekoplo jak toto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.